Bors: Nagyon súlyos dolgok derültek ki Shane Tusupról — Teljesen kontrollt vesztett az úszóedző

Szabó Zsófi nem véletlenül vetett véget a kapcsolatnak.

Múlt héten derült ki, hogy Szabó Zsófi színésznő és Shane Tusup (Hosszú Katinka korábbi férje és edzője) felbontotta az eljegyzését.

A szakítás híre azért is érte váratlanul a bulvárrajongókat, mert két hete Tusup még „élete szerelmének” nevezte a színésznőt, és boldognak tűnő, közös fotókat osztottak meg a közösségi oldalakon.

Természetesen azonnal beindultak a találgatások a szakítás okáról. Tusuppal kapcsolatban már jó ideje kerengenek olyan pletykák, hogy

nem képes kezelni az indulatait

— maga Hosszú Katinka is tett már erre utalást.

A Bors nemrég arról írt, hogy a Szabó Zsófival való kapcsolatának is ez vethetett véget: a lap szerint Tusup agresszív dühöngése addig fajult, hogy bezárta a színésznőt egy szobába, aki ettől pánikrohamot kapott.

A Bors szerdán egy családhoz közeli forrásra hivatkozva azt írta: a vita hevében nem sokon múlt, hogy Shane Tusup

Szabó Zsófi édesanyjának is nekimenjen.

Az informátor szerint Szabó felhívta az édesanyját a szobából, aki azonnal a helyszínre sietett, Tusup azonban ettől még jobban megdühödött.

„Elkezdett futni az anyósjelöltje felé, őrjöngve, a torkaszakadtából ordítva. Olyan vehemensen, hogy Pálma asszony nem lehetett biztos benne, hogy meg fog állni…. De szerencsére az utolsó pillanatban megállt. Mindez a ház előtt történt, több szomszéd is láthatta”

— nyilatkozta a lap forrása.

 

Valódi Hírek