„Elegünk van, tessék végre cselekedni!” — Megrendítő felszólalást intézett Dobrev Klára az EP-képviselőkhöz (+videó)

„Sok millió magyar állampolgárnak, elege van!”

Dobrev Klára erős hangvételű felszólalást tett az Európai Parlamentben, melyben arra figyelmeztette a képviselőket, hogy végre cselekedjenek és lépjenek fel a korrupt kormányokkal szemben.

A politikus figyelmeztette a jelenlévőket Magyarországgal kapcsolatban a független sajtó korlátozására, a közpénzek ellopására, az Alkotmánybíróság és az Ügyészség megszállására, a jogállamiság lebontására. A Demokratikus Koalíció EP-képviselője felszólalásában drámai hangvételt ütött meg.

„Elegünk van!

Képviselőtársaimnak itt az Európai Parlamentben, és ami talán nekem még fontosabb sok millió magyar állampolgárnak, elege van!

Elegünk van azokból az értelmetlen, lényeget megkerülő vitákból, hogy a jogállamiság megsértése, pontosan hol, mikor, és mennyivel károsítja meg az Európai Unió költségvetését.

Egyértelműen szeretnék fogalmazni: Tessék végre megérteni! Magyarországon a jogállamiság lebontásának a lényege, a végső célja, az a lopás!

A közpénzek ellopása, és a magánvagyonok felhalmozása.

Független sajtó korlátozása?! Hogy ne is lehessen megtudni, ne lehessen kideríteni, hogy ki, honnan, miért és mennyit lopott.

Az Alkotmánybíróság megszállása?! Azért, hogy a lopást lehetővé tevő törvények életben maradhassanak.

Az Ügyészség megszállása?! Azért, hogy a vádemelésig se juthassanak el azok az ügyek, amelyek a Fidesz legfelsőbb köreit, vagy éppen a miniszterelnök családját érintik.

A jogállamiság lebontásának Magyarországon célja, lényege, értelme, a közpénzek ellopása. Az Európai Unió adófizetőinek pénzének ellopása. Ugye ebben nem akarják segíteni a korrupt kormányokat?

És szeretnék a Bizottsághoz fordulni! Tessék abbahagyni a meddő vitákat! Tessék végre cselekedni! Tessék végre eredményeket elérni!

Ezt várja el önöktől ez a Ház, és ami ennél fontosabb, ezt várja önöktől sok millió európai és köztük jó pár millió magyar állampolgár!”

Videó:

.

Valódi Hírek