Újabb jelentkező a Momentum elnöki pozíciójáért: Kihívója akadt Hajnal Miklósnak

Május végén tartják a tisztújítást.

Kerpel-Fronius Gábor is versenybe száll a Momentum elnöki posztjáért – értesült a Magyar Hang. A politikus az információt megerősítette lapunknak, ennél bővebben azonban, például a jövőbeni terveiről nem kívánt nyilatkozni. Azt mondta, hogy ezt a párt belső fórumain kell majd kommunikálnia. Kerpel-Fronius Gábor jelenleg főpolgármester-helyettesként dolgozik a budapesti Városházán.

A Momentumot jelenleg vezető Donáth Anna már bejelentette, hogy nem újra a tisztségért, mert gyermeket vár.

Eddig hivatalosan Hajnal Miklós, a párt parlamenti képviselője jelezte, hogy megméreti magát. Szerinte sokan most a Momentumban látják az egyetlen reménysugarat,

„mi új parlamenti szereplőként új irányt is mutathatunk az ellenzéki oldalnak. Hiszek a közösségemben, és abban, hogy a Fidesz leváltásához egy erős és meghatározó Momentumra van szükség az ellenzéki térfélen”.

Maga mellett többek között azzal érvelt, hogy az elmúlt 6 évben hozott stratégiai döntéseket nem egyet, nem kettőt, pultozott +35 és -5 fokban is, jó pár órát töltött TV stúdiókban, tárgyalt a koalíciós partnereikkel és ült szemtől szembe fideszes politikusokkal is.

„Tudom mit jelent napi 14 órát dolgozni egy közösségért”

– fogalmazott.

Valódi Hírek