Csodálatos interjú készült a saját lábára állt Orbán Ráhellel: Új vállalkozásba fogott

Mindenki megnyugodhat.

Promóciós interjú jelent meg Orbán Viktor legidősebb lányával, Orbán Ráhellel abból az apropóból, hogy a „saját lábán álló” családtag megnyitotta luxus bababoltját a XII. kerületi Hegyvidék Centerben.

A horvát autópályák réme az interjúban azt állítja magáról, hogy környezettudatos életet élnek, a második és a harmadik gyereke például az első baba levetett ruháit hordja.

„Én is nagy családból jövök, mi is egymás ruháit hordtuk, egymás játékaival játszottunk, ugyanabban a kiságyban aludtunk. Ezeknek a dolgoknak számomra értéke van.”

– magyarázza.

Az interjúból kiderül, hogy Orbán Ráhel frissen megnyitott boltjában kaphatóak bababútorok, babakocsik, egyéb szállítási eszközök, de gyerekruhák, mesekönyvek, játékok, készségfejlesztő eszközök, gyerekbiciklik is.

„Kiemelt szempont ugyanakkor az is, hogy a kismamák különleges figyelmet kapjanak, ezért külön nekik szóló termékek, ápoló olajok vagy például relaxációs habfürdő, tea is található a polcokon.”

Az interjúban szóba kerül az is, hogy férjével és gyerekeivel együtt a spanyolországi Marbellára költözött, erről Orbán Ráhel azt mondja:

„Kihívásokkal teli volt Spanyolországból intézni a bolt elindításához szükséges folyamatokat, de az online világnak köszönhetően ma már ez is kivitelezhető volt.”

Orbán Ráhel mindenkit vár a frissen megnyitott bababoltjába, mint mondja:

„Kutatásokat végeztünk, számos kiállítást megnéztem, rengeteg beszállítóval egyeztettem, sok szempontot megvizsgáltunk a bolt kialakításakor, fő szempont volt a különbözőség kiszolgálása.

Várjuk az anyukákat, apukákat, nagyszülőket, leendő szülőket, az ajándékvásárlókat. Mindenkinek nagyon fogok örülni!

Konkrét célközönségünk nincs, mindenkit szeretettel várok, a vidékről érkezőket, a Budán élőket, a Pesten élőket, teljes állású anyukákat, dolgozó anyukákat, mindenkinek ugyanannyira fogok örülni.”

(Hype And Hyper nyomán)

Valódi Hírek