Schadl György retteg a börtönben, hogy meg fogják ölni

Karma.

Retteg a börtönben a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar letartóztatásban lévő elnöke, Schadl György – tudta meg a Blikk.

Értesüléseik szerint ugyanis attól tart, hogy fogva tartása alatt megölik, ezért

külön zárkát

szeretne magának. Félelme pedig állítólag abból ered, hogy a házkutatás során a páncélszekrényében megtalált, prominens személyekről készített kompromittáló anyagok miatt így akarják elhallgattatni.

Mint ismert, Schadl György az ügyészség szerint több mint 880 millió forint illegális jövedelemre tett szert Völner Pál államtitkárral kialakított korrupciós kapcsolata révén. Az ügyészség szerint a hivatali vesztegetés elfogadásával gyanúsított volt államtitkár három éven át kapott rendszeresen kenőpénzt – összesen 83 millió forintot – a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar elnökétől.

Mint azt mi is megírtuk, a közelmúltban bővült a gyanúsítottak köre, és a Völner–Schadl-ügynek már 15 gyanúsítottja van. A nyomozó hatóság korábbi tájékoztatása alapján a Völner Pál volt államtitkárt és Schadl Györgyöt is érintő korrupciós ügy 15 terheltje közül többen is beismerő vallomást tettek. Schadl György augusztus 8-ig letartóztatásban marad.

Az üggyel kapcsolatban az RTL Klub hozta nyilvánosságra idén január végén, hogy egy borítékban olyan fotókat és DVD-ket találtak Schadl György hálószobájának páncélszekrényében, amelyek kompromittáló adatokat tartalmaznak. Köztük az egyik három ember – közöttük egy rejtélyes közszereplő – aktusáról tartalmaz meglehetősen

intim pillanatokat.

Ezek miatt tart állítólag attól Schadl, hogy örökre el akarják hallgattatni, és ezért kérte, hogy egyszemélyes zárkába kerülhessen.

Valódi Hírek