Gulyás Gergely: Az ellenzék olyan, mint egy aranyhal (+videó)

Ezt sikerült kitalálnia.

Ha valaki nem tesz képviselői esküt, “akkor fizetést sem kap”

– mondta Gulyás Gergely a Bayer show-ban a mai parlamenti alakuló ülésről, hozzátéve: a Momentum képviselői leteszik az esküt, és utána hagyják el az Országgyűlést.

“Ezzel megteremtik a feltételét, hogy fizetést kaphassanak, de dolgozni nem akarnak”

– jelentette ki, és elmondta azt is: mi a kulcsa a Fidesz újabb győzelmének.

A műsor elején Bayer Zsolt arról kérdezte a Miniszterelnökséget vezető minisztert, hogy Hadházy Ákos nem megy el a Parlament alakuló ülésére. Mutatkoznak-e már emiatt az összeomlás jelei a Fidesz-KDNP koalícióban? – szegezte a kérdést ironizálva a műsorvezető Gulyás Gergelynek, aki erre azzal reagált, még nem hívtak össze Fidesz-elnökségi ülést emiatt.

Arra, hogy negyedszer győzött a Fidesz-KDNP kétharmaddal, és az ellenzék továbbra sem jutott-e el arra a következtetésre, ha ha ugyanúgy folytatják, ötödszörre is ki fognak kapni, Gulyás Geregely azzal reagált: a Fidesz egyik meghatározó politikusától hallotta, hogy az aranyhalnak négy másodperces memóriája van, ezért van az, hogy az akváriumban úgy érzi magát, mintha az óceánban lenne.

“Ez csak néhány másodpercre szakad meg, amikor a üvegfalhoz ér”

– tette hozzá. De mint mondta, az a jó az országnak, ha ez a perspektíva, időhorizont tágul az ellenzéknél.

“Valóban olyan, mintha nem emlékeznének arra, mi történt négy évvel ezelőtt, és előtte négy évvel. S ráadásul a távlatos gondolkodásra intellektuálisan nem képesek, másrészt a kormánnyal szemben érzett gyűlöletük kizárja azt, hogy valamilyen racionális stratégiát dolgozzanak ki”

A teljes műsort itt nézheted meg:


(via atv.hu)

Valódi Hírek