A kiskirályként viselkedő Tállai fél vitázni ellenfelével, ezért inkább gyáván megfutamodik

Nem magabiztos.

Sermer Ádám Facebook-oldalán tett közzé egy bejegyzést, melyben arra reflektál, hogy korábban már nyilvánosan kihívta vitára Tállai Andrást – mint írja, „ezt a Dél-borsodiak megérdemelték volna”.

A Demokratikus Koalíció politikusa arra hívja fel a figyelmet, hogy Tállai élet és halál uraként viselkedik és inkább állampárti kiskirálya a körzetnek, mintsem valódi képviselője. Korábbi cikkünkben beszámoltunk arról, hogy Sermer nyílt vitára hívta a Tállai-t, aki ez idáig nem állt ki vitára ellenfelével.

Sermer Ádám erre vonatkozó Facebook-bejegyzését teljes terjedelmében közöljük:

„Miután egyetlen betű reakció sem érkezett a vitára való felkérésemre, a mai napon szomorúan be kell lássam, hogy Dél-Borsodban sem lesz jelölti vita.

Azt eddig is sok helyről hallottam, hogy Tállai András élet és halál uraként viselkedik, hogy minden a körzetben élő állampolgár helyett pusztán rokonai és barátai képviseletét látja el, hogy inkább egy állampárti kiskirálya a körzetnek, mintsem valódi képviselője, de az nekem is újdonság, hogy mindezek mellé még gyáva is. Sajnálom.

A Dél-borsodiak megérdemelték volna, hogy ezelőtt a sorsdöntő választás előtt egy demokratikus alappal – a jelölti vitával is találkozhassanak. Úgy látszik, a kiskirály talán mégsem annyira biztos a dolgában ahogy korábban röhögve mondta, hogy 100 év is kevés lenne a leváltásához…

Ha magabiztos lenne, nem rongáltatná az egész körzetben a plakátjaimat.
Ha magabiztos lenne, Mezőkövesden nem valami környező településről jönnének büntethetetlen korú (rendőrségi információkból derült ki) gyerekek a plakátjaimat rongálni.
Ha magabiztos lenne, nem közmunkások szórnák (számtalan beszámolóból tudom) tele a körzet postaládáit aljas hazugságokkal rólam.
Ha magabiztos lenne, az azt jelentené, hogy legalább ő maga elhinné, hogy valódi képviselői munkát végez.
Ha magabiztos lenne, nem rettegne egy békés, jelölti vitától.

Láthatóan nem magabiztos. Láthatóan gyáva. Láthatóan itt az ideje a váltásnak.

EGYSÉGBEN MAGYARORSZÁGÉRT
Legyen Magyarország Mindannyiunké!
Csak felfelé!
Borsod, vedd kezedbe a sorsod!”

(Sermer Ádám/Facebook)

Valódi Hírek