Hamar megunta a békét az utcai harcos: Schwarzeneggerről posztolt fotót Orbán, aki Terminátorként harcolna és a fájdalom a barátja

Terminátorként harcolna a békepárti Orbán.

Nincs könnyű dolgunk, ha szeretnénk kiigazodni Orbán kampányán. A választási hajrában (és az orosz-ukrán háború kirobbanása után), a kormányfő a „béke” narratíváját húzta elő mellényzsebéből, ami talán számára is szokatlan lehet, miután 12 éven keresztül uszította a magyar társadalmat és keltette a hangulatot Brüsszel ellen (is), mindezt a kereszténység nevében persze. De most pacifista.

Miután egy hónapja tart a háború szomszédunkban, Novák Katalin is elérkezettnek látta az időt a szeretet és a szolidaritás kifejezésére, igaz az elnök asszony nem ment tovább a szavaknál, de legalább elment a határra

„erőt adni”.

Most Orbán Viktor úgy látszik máris megunta a békét és ismét harcolnia van kedve, legalábbis erről árulkodik a miniszterelnök friss Facebook-bejegyzése, ahol Arnold Schwarzeneggerrel közös fotót osztott meg. A kiemelkedő stratéga és politikai kaméleon arról is ír, hogy barátja a fájdalom.

Orbán nosztalgiázva idézi fel közös emlékeit az amerikai színésszel:

„Egyszer megkérdeztem Schwarzeneggert, hány fekvőtámaszt csinál egy nap. Azt válaszolta: csak onnan számolom, amikor már fáj. Így vagyunk ezzel mi is a kampányban.

Ilyenkor a fájdalom a barátunk, ilyenkor kell rátenni még egy lapáttal.

Kérlek Benneteket, tegyetek rá még egy lapáttal!” – írja a kormányfő közösségi oldalán.

Talán érdemes megjegyezni, hogy az amerikai színészlegenda a közelmúltban markánsan elítélte az Ukrajnát sújtó orosz agressziót, ami ellen határozottan fel is szólalt.

Bárhogy is legyen, itt látható Orbán bejegyzése:

Valódi Hírek