„Áprilisban mondjunk nemet erre az erkölcsi fertőre!” — Újabb aberrált, pedofil fideszesről derült ki a sötét titka

Elképesztő az erkölcsi züllés a narancspártban.

Beszámoltunk róla, hogy újabb pedofil fideszest kaptak értek tetten: egy 54 éves, tanárként (!) dolgozó volt fideszes önkormányzati képviselő erőszakolta meg 13 éves (!) tanítványát.

Erről tartott sajtótájékoztatót az ellenzék szombaton.

„Vannak helyzetek, amikor az ember nagyon nehezen tud megszólalni emberként, anyaként meg főleg” — mondta Kálmán Olga. Ezek a helyzetek azok, amikor gyerekek ellen elkövetett bűncselekményekről van szó.

Kálmán három nevet említett, „amit nem akar megjegyezni”: Fohsz Tivadart, aki a Fidesz 17. kerületi alpolgármestere volt, Kaleta Gábort, akit jogerősen elítéltek, és Tímár Lászlót, aki volt 7. kerületi Fidesz képviselő, aki a hírek szerint még most is tanárként dolgozik.

Az egyikük a nevelt lányáról készített felvételeket, a másikuk egy 13 éves kislánnyal létesített szexuális kapcsolatot, illetve Kaleta Gábor esete pedig ismert a közvélemény előtt — mondta.

„Milyen jogon papolnak nekünk gyermekvédelemről?”

– tette fel a kérdést, hozzátéve:

„Mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy ez a fideszes erkölcs a történelmi temetőbe kerüljön”.

Demeter Márta, országgyűlési képviselő elmondta, hogy a kormány hiába plakátolja tele az országot a gyermekvédelemmel, mégis a fideszes pedofil bűnözőkkel kesztyűs kézzel bánik. Demeter emlékeztet a szintén fideszes Kaleta Gábor ügyére, amikor kiderült, hogy a volt perui nagykövet közel 20 ezer pedofil felvételt tárolt hivatali laptopján.

Ő volt az, akit a Fidesz, annak ellenére, hogy tudtak róla, hogy eljárás indult ellene, teljes titokban menekített haza és mindössze 540 ezer forintos pénzbüntetést kapott.

Demeter tragikusnak minősítette az eseteket és elmondta a Fidesz család-és gyermekpolitikája vállalhatatlan, bizarr és hiteltelen. Így egy kormányváltás esetén

új gyermekvédelmet dolgoznak ki és a legkeményebben lépnének fel a pedofilokkal szemben.

Tordai Bence, a Párbeszéd frakcióvezető-helyettese az eddigi kritikus eseteken túl, említette a gyermekszegénység kérdését is és, hogy az Orbán-kormánynak 2010 óta nem sikerült emelnie a gyes és a családi pótlék összegét. Elmondta, az elmúlt 12 évben azt látjuk, hogy a Fidesz csak beszél a családbarát kormányzásról, egy gyermekbarát országról, de ehhez képest az ellenkezőjét valósítja meg.

A politikus hangsúlyozta, hogy Magyarországon jelenleg nincs semmilyen áldozatvédelem vagy áldozatsegítés, és a gyermekvédelmi intézményrendszert a Fidesz hagyta leépülni.

Ez azt mutatja, hogy a Fidesznek a gyermekvédelem, csak egy politikai termék.

Tordai elmondta, hogy a gyermekek védelme érdekében nem iskolaőrökre van szükség, hanem pedagógiai asszisztensekre, iskolai szociális munkásokra és iskolapszichológusokra sokkal nagyobb számban a mostaninál. A politikus elmondta, a kormányzat politikája és propagandája felelős a gyermekvédelem tragikus állapotáért, aminek komoly következményei lesznek.

A politikusok felhívásuk végén arra kérték a magyar embereket, április 3-án „közösen mondjanak nemet erre a fideszes erkölcsi fertőre.”

Videó:

.

Kapcsolódó cikkünk:

Botrány: 13 éves kislányt erőszakolt meg az 56 éves aberrált, pedofil Fidesz-politikus

.

 

Valódi Hírek