Titkos felvételek jutottak el Hadházy Ákoshoz Orbán birtokáról: Elképesztő fényűzést tapasztalt

Nem spóroltak.

Facebook-bejegyzésben írt Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő Orbán Viktor és családja hatvanpusztai birtokáról. A politikus arról írt, hogy titkos felvételek jutottak hozzá, amelyeket azonban a készítője nem mert nyilvánosságra hozni.

Hadházy Ákos bejegyzését az alábbiakban változtatás nélkül közöljük:

Lenyűgöző drónvideót tett közzé a Partizán az Orbán család elképesztő, hatezer négyzetméteres, liftes, mélygarázsos hatvanpusztai kastélyairól. https://youtu.be/QoHWrdPEryk

Azért az is látszik, hogy az utóbbi hónapokban leállt az építkezés. Nem hiszem, hogy az országot érintő ezermilliárdos megszorítás lenne az oka. Valószínűbb, hogy a miniszterelnök nem merte a választás előtt befejezni a parkot, pálmaházakat, medencéket és félt attól is, hogy további képek szivárognak ki a belső terekből.

(Jómagam is

láttam például filmfelvételt arról, hogy csak hűtőkamrából van több száz négyzetméter az épület alatt.

Végül ezeket a felvételeket készítője nem merte nyilvánosságra hozni.) Mindenesetre az legalább jó hír, hogy szégyelli az ügyet és ezek szerint közvélemény-kutatásokkal felmérték, hogy

még a sajátjait is zavarba hozzák az itt készült képek.

Persze nagyon nem aggódnak, mert tudják, hogy a kiépült propagandagépezetnek köszönhetően több millió olyan ember van, aki nem hallott még erről az építkezésről. Nyilván abban reménykedik az uralkodó család, hogy a választás után majd befejezik az egészet és végre nyugodtan élvezhetik a jól megérdemelt, lopott vagyont.

Tegyünk érte, hogy ez ne így legyen!”

(Hadházy Ákos/Facebook)

Valódi Hírek