Semjén Zsolt végre megfejtette, mi a különbség az ukrán menekült és a szír migráns között

Úgy tudja, Magyarország akadályozta meg a világháborút.

„Ha Ukrajna NATO-tag lenne, most világháború lenne”

– állította Semjén Zsolt a Fidesz kazincbarcikai kampányrendezvényén. Szerinte ezzel Magyarország akadályozta meg a világháború kitörését, amikor megvétózta Ukrajna NATO-tagságát:

„Nem volt más eszközünk a magyar kisebbség jogfosztása miatt”

– magyarázta. Úgy gondolja, Magyarország elemi érdeke, hogy legyen egy szuverén állam a szomszédban, ütköző államként az orosz birodalom és az Európai Unió között.

A kárpátaljai magyarok is nekünk köszönhetik az életüket, mert ha Fidesz nem vezette volna be a kettős állampolgárságot, akkor most meghalnának a háborúban. Ha ellenzéken múlt volna, akkor

ők most halottak lennének.

Arról is beszélt, hogy Magyarország nem akadályozza meg, hogy az EU és a NATO fegyvert szállítson Ukrajnába, de Magyarországon keresztül nem engedik át, mert túl nagy a kockázata, hogy akkor megtámadják az országot.

„Ha Miskolcról kilőnének egy rakétát valakik, nem biztos, hogy fél óra múlva lenne Miskolc és környéke”

– fogalmazott.

Mint korábban megírtuk, a kormány nem mindig viszolygott ennyire attól, hogy fegyvert szállítsanak át rajta, csak akkor éppen Putyin fegyvereiről volt szó.

Az eseményen minderre kapcsolódva ismét megállapította a jól ismert fideszes igazságot: Brüsszel és Washington célja, hogy eltűnjenek a nemzetállamok, a vallások és a családok.

„Mi azt gondoljuk, hogy nem keleti barbárok vagyunk, hanem egészen egyszerűen a természet és a normalitás rendjét képviseljük. Ők pedig nem progresszívek, hanem deviánsok. Ebből ered a konfliktus”

– magyarázta Semjén az alapproblémát.

„Amikor a nemzetek lebontásáról van szó, több frontvonalon mozognak Brüsszelben”

– vette át Orbán Viktor háborús retorikáját az orosz-ukrán válság kellős közepén a miniszterelnök-helyettes.

„Olyan külső erőt kell behívni, akik biztosan nem fognak integrálódni a nemzetbe. Ezért találták ki a migrációt. Különösen az iszlám migrációt.”

Ezen a ponton rögtön felmerült, hogy különbséget kell tenni az iszlamista migránsok és az Ukrajnából érkező menekültek között. Szerencsére ez elég egyszerű: az Ukrajnából érkezők gyerekei már

magyarul fognak beszélni,

a Közel-Keletről érkezőké pedig nem. Az ukrajnai menekültek leszármazottairól már senki sem fogja megmondani, hogy nem magyarok.

„Ahol a muszlimok bizonyos létszám felett van, ott a nem muszlimok számára két lehetősége van: vagy áttérnek az iszlámra, vagy meghalnak”

– állapította meg a KDNP elnöke.

(via Telex/RTL)

Valódi Hírek