Juszt László parádésan helyretette Orbánt, amikor a miniszterelnök a törvények betartásáról prédikált

Touché.

A törvények betartásáról értekezett Orbán Viktor a Miniszterelnök.hu honlapon.

Orbán azt írta, a törvényeket Magyarországon mindenkinek be kell tartani, ebből Magyarország nem tud engedni.

Juszt László erre reagálva tételesen sorolta fel a Facebookon az elmúlt évek leglátványosabb törvénytelenségeit, amelyeket a Fidesz elkövetett:

Mikor tartotta be őket? Talán akkor, amikor kerítést bontott a parlamentnél? Amikor ellopta a TAO milliárdokat megszegve a törvényt letagadta, hogy

azok közpénzek?

Amikor az OLAF megállapítása ellenében kivonta a vejét az igazságszolgáltatás alól? Talán akkor, amikor – Pharaonnal, Adnan Polattal, Zaid Naffával — nemzetközileg ismert és keresett bűnözőkkel boltolt?

Talán akkor, amikor a baltás gyilkost kiadta? Azóta se tudjuk, hogy kié lett az akkor ideérkezett 9,3 millió dollár? Talán akkor, amikor falazott Farkas Flórián milliárdos lopásához?

Talán akkor, amikor közpénzeket fordít pártfinanszírozásra például a CÖF-ön keresztül? Talán akkor, amikor a trafikok egymás közti szétosztása megtörtént?

Vagy amikor új dohánytörvényt íratott az egyik érdekelt haverral?

Talán akkor, amikor a kaszinókat a haveroknak adta, s kivonta az adózás alól? Talán akkor, amikor asszisztált a letelepedési kötvényhez? A lélegeztető gép és a vakcina üzlethez?

Talán akkor, amikor eltűnt a 3.000 milliárd magánnyugdíj? Talán akkor, amikor Kaya Ibrahimnak “sikerült eladni” a Fidesz adósságokat? Talán akkor, amikor őrizetbe vetetett, s a közrádióban ítéletet is “hirdetett”?

Nem hiszem, hogy van olyan paragrafusa a BTK-nak, amit ne sértett volna meg az elmúlt években…

Valódi Hírek