Másfél milliós luxusórájáról kérdezték volna Varga-Pegasus Juditot, de Kövér László közbelépett

Nagy menekülésekben van a lehallgatásügyi influenszer.

Varga Judit sosem volt a nyílt válaszok és a szabad sajtó barátja, de amióta a kilakoltatási maffiával bizniszelő jobbkeze belebukott az évtized botrányába, azóta szabályosan menekül a nem Fidesz-nyalonc média kérdései elől.

Az újságíróknak pár hete egy székesfehérvári rendezvényig kellett utazniuk, hogy pár másodpercre elcsíphessék a lehallgatásügyi minisztert, pofátlan választát megnézheted >>EBBEN A VIDEÓBAN<<.

Most Ungár Péter LMP-s képviselő nyújtott be írásbeli kérdést Vargának, amelyben arról érdeklődött

„nem tartja-e tiszteletlenségnek, hogy miközben sokaknak az alapvető élelmiszerek megvásárlása is problémát jelent, még a maximált áron is, Ön egy másfél millió forintos órával pózol?”

Varga ugyanis egy Cartier Clé de Cartier órával a csuklóján népszerűsítette a csirkefarhát árának befagyasztását a Facebookra feltöltött fotóján.

A nyolcfős stábot dolgoztató inflenszer-miniszter válaszát azonban egyelőre nem ismerhetjük meg, ugyanis Kövér László házelnök visszadobta Ungár kérdését.

Az elutasítás első mondatából kiderült, hogy a papírzacskós kenőpénzeket átvevő Völner Pál utódja, Répássy Róbert arról panaszkodott Kövérnek, hogy az LMP-s képviselő kérdése szerinte „kormányzati feladatkört nem érint”, ezért kérte az indítvány visszautasítását.

Kövér László egyetértett a Répássy-féle kibúvóval, ezért visszautasította Ungár Péter írásbeli kérdését.

Kapcsolódó cikkeink:

Videóval: Pofátlan választ adott Varga Judit a lakásmaffiával bizniszelő helyettesét érintő kérdésekre

.

Kiderült: Nyolcfős stáb dolgozik rajta, hogy Varga Judit mindig mindenhol tip-top legyen

.

(via 444.hu)

Valódi Hírek