Villámgyorsan eltüntették a félmilliárdos lopás nyomait, miután Hadházy leleplezte azt

Ez gyors volt.

Hadházy Ákos leplezett le egy több mint félmilliárdos csalást a közelmúltban: az ügyben nyomozás indult, és Polt Péter szűkszavúan ugyan, de válaszolt a képviselő kérdéseire.

A válaszokból azonban egy még nagyobb csalás bontakozott ki:

Végre következménye lett a munkámnak: miután beszámoltam a félmilliárdos trágyakupacról, gyorsan eltávolították a pályázat tábláját. De Polt Péter tegnapi válasza után a dolog kezd kicsit izgalmasabb lenni annál, hogy ellopott valaki félmilliárd forint EU-s támogatást.

1) Először a cégbírósági adatokból láttam, hogy

korábban a Kologarn Kft. ügyében nyomozás zajlott.

2) Szűkszavú Polt kérdésemre elárulta, hogy költségvetési csalás ügyében nyomoztak, de az eredményéről elfelejtett szólni.

3) Újabb kérdésemre tegnap elárulta, hogy már vádat is emeltek 14 ember ellen, mert hamis számlákkal fedtek le EU-s támogatásokat. Azt is megírta, hogy a mezőgazdasági alapból loptak.

4) Csakhogy ez a félmilliárdos trágyadomb az ún. GINOP programból származik, amelyik NEM mezőgazdási támogatás. Tehát NEM az ellopott trágyagyár miatt zajlott nyomozás.

5) Ez pedig azt jelenti, hogy ÚGY FIZETETT KI A MAGYAR ÁLLAM FÉLMILLIÁRDOT EGY TRÁGYADOMBRA, HOGY KÖZBEN UGYANEZ ELLEN A CÉG ELLEN MÁR CSALÁS MIATT NYOMOZTAK.

Most már igazán kíváncsi vagyok, melyik politikus intézte ezt!

Valódi Hírek