Irgalmatlanul kiosztotta Kósa Lajost a DK politikusa: „Aki hazudik, annak távoznia kell!”

A közéletnek meg kell tisztulnia.

Beszámoltunk róla, hogy vasárnap kizárták az MSZP-ből Bangóné Borbély Ildikót, miután kiderült, hogy a szocialista képviselőnő megtévesztette a közvéleményt és a saját pártját is, amikor a hivatalos életrajzában azt állította, hogy közgazdászként végzett a Budapesti Gazdasági Főiskolán (BGF), miközben nem rendelkezik ilyen diplomával.

Ezután a debreciner.hu nevű független debreceni hírportál arról írt, hogy Kósa Lajos két cikluson át (1990-1998) egyetemi diplomásként szerepeltette magát az Országgyűlés honlapján, emellett két középfokú nyelvismeretet is állított, miközben egyetlen nyelvvizsgája sem volt. A valóságban ma sincs nyelvvizsgája, ahogy diplomája sem.

Varga Zoltán, a Demokratikus Koalíció politikusa a hírre reagálva vasárnap esti Facebook-bejegyzésében arról írt, hogy Bangónéhoz hasonlóan Kósa Lajosnak is távoznia kell a közéletből:

A közéletnek meg kell tisztulnia, Kósának is mennie kell!

Nincs bocsánat! Nem lehet diplomát, nyelvvizsgát hazudni. Egyáltalán hazudni, lopni, csalni, egy népet félrevezetni. SENKINEK!

Aki mégis ezt teszi, annak távoznia kell! Mindenkinek. Ha ellenzéki, ha kormánypárti!

IGAZ KÓSA LAJOS??

Mert Debrecenben mi rég tudtuk, hogy Kósa Lajos szereti magát többnek mutatni, ami. Szeret diplomát, nyelvvizsgákat hazudni, holott egyikkel sem rendelkezik.

Kósa Lajos 1990-1998 között diplomát és nyelvvizsgákat hazudott.

2009. június 19-23 között EGYEDÜL, tolmács, és szakemberek nélkül, a DMJV önkormányzat költségén DUBAIBA utazott, ahol a közgyűlés 2010 januári előterjesztése szerint:

„Az utazás célja gazdasági kapcsolatok kiépítése volt. Polgármester úr prezentációt tartott a város gazdaságfejlesztési stratégiai koncepciójáról, bemutatta a fejlesztési területeket és célokat, különös tekintettel a repülőtérhez kapcsolódó együttműködési lehetőségekre.”

Mindezt nyelvtudás nélkül. A becsületes debreceni adófizetők pénzén. Dubaiban. Egyedül. Debrecen gazdaságfejlesztési stratégiai koncepciójáról prezentált.

Ugyan már Lajos! Te?

Legfeljebb elbáboztad.

Kósa Lajos már rég megbukott, ideje maga mögött, távoztában csendben bezárni az ajtót!

Valódi Hírek