„Takarodjál a városodba a k*rva anyádat!” — Ordibáló fideszes zavarta meg az ellenzéki sajtótájékoztatót (+videó)

Előtört a fideszes kultúra.

Már csak 30 ezer aláírás hiányzik a 200 ezerhez: eddig 170 ezret gyűjtött össze az ellenzék ahhoz a népszavazáshoz, amely a Fudan Egyetem kampuszának elutasításáról és az álláskeresési járadék folyósításának három hónapról kilenc hónapra való meghosszabbításáról szól.

Az ellenzék a Móricz Zsigmond körtéren tartott erről sajtótájékoztatót pénteken. A sajtótájékoztatón Orosz Anna, Karácsony Gergely, Kunhalmi Ágnes, Z. Kárpát Dániel, Ungár Péter, Vadai Ágnes és az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje,

Márki-Zay Péter is felszólalt.

Az ellenzék képviselői egyetértettek abban, hogy az aláírásgyűjtés egy jelentős lépcsőfok az április 3-i kormányváltás felé. Márki-Zay úgy véli, a népszavazás tétje világos:

„dönthetnek arról, hogy milyen országot szeretnének: olyat, ahol kínai kommunista migránsegyetem épül, mert a milliós tandíjakkal nem valószínű, hogy lesznek ott magyarok, vagy egy Diákváros, amely megkönnyíti a vidéki diákok budapesti tanulmányait”

— fogalmazott. A miniszterelnök-jelölt a szerdán bejelentett hatósági árakról is beszélt: azt mondta, a hatósági áras csirkefarhát mindennél többet elmond az Orbán által 12 éve vezetett kormány gazdaságpolitikai kudarcáról, arról a kormányról, amely miatt az ellenzéki képviselőket a köztévébe sem engedik be.

Ekkor azonban egy férfi zavarta meg a tájékoztatót, a háttérből azt kiabálva:

„Takarodjál a vidéki városodba a k*rva anyádat!”

A bekiabálásra Márki-Zay úgy reagált: ez a hozzáállás tükrözi a Fideszt, majd folytatta beszédét.

„Olyan országot akarunk, ahol mindenki megengedheti magának, nem csak a csirkefarhátat, hanem azt a jólétet, amelyet a legtöbb európai ország megengedhet polgárainak számára”

— fogalmazott.

A videót itt tudod megnézni, a bekiabálás a 15. percnél hallható:

 

Valódi Hírek