Lebukás: Orbánnal találkozott és koccintott Gattyán György kamupártjának második embere (+fotó)

Nem sikerült eltüntetni a nyomokat.

A Népszava szúrta ki kedden, hogy Orbán Viktor miniszterelnökkel találkozott és koccintott Huszár Viktor, akiről a napokban derült ki, hogy a milliárdos Gattyán György kamupártjának egyik alelnöke lesz.

Orbán Viktor (balra) és Huszár Viktor (jobbra)

A közgazdász, sportvezető a Rahimkulov-család egyik üzletében bukkant fel. Karácsony Gergely főpolgármester ugyanis azt állítja, az orosz oligarchafamília és Huszár csalta fel közös irodájukba – az Orbán-család könyvelője, a jelenleg Rahimkulovék körül mozgolódó Gansperger Gyula segítségével – Bajnai Gordont egy „baráti beszélgetésre.”

A találkozó hanganyagát manipulált formában az Index és más fideszes propagandalapok azóta is a fővárosi vezetés lejáratására használják.

Karácsonyék szerint az, hogy Gattyán pártjában egy fideszes lejárató kampányban főszereplő orosz oligarcha egyik embere lesz az alelnök, nem véletlen. Ez ugyanis szerintük arra is utal, hogy Rogán Antal propagandaminiszter – akit az ellenzék a Gattyán-féle kamupárt ötletgazdájának lát – nem tüntette el alaposan a Fidesz felé vezető nyomokat.

Az mindenesetre tény, hogy a Gattyán-féle Teqball-szövetséget is irányító Huszár Viktor személye nélkül is sokkal több köti össze Gattyánt a NER-rel, mint ami elválasztja: szintén a Népszava derítette ki, hogy a Gattyán-birodalom fő pénztermelőjének számító Jasmin-céghálózat egyik vállalkozását, az Imperial Galactica Kft.-t nemrég a Fidesz egyik fő bizalmi ügyvédi irodájának számító Sárhegyi és Társa ügyvédi iroda vásárolta meg Gattyántól.

(via Népszava)

Valódi Hírek