Több mint nevetséges: Fillérekért csicskáztatná képviselőjelöltjeit a pornómilliárdos

Egyelőre óvatosan feccöl a választás meghekkelésébe.

Gattyán György, aki sze×kamerákon és online jósláson keresztül gazdagodott meg, a héten jelentette be, hogy

mozgalmával indulni szeretne a 2022-es választásokon, mert egy felmérésből úgy értelmezte, hogy lenne igény rá.

Azóta már teljesen nyilvánvaló az is, hogy az indulással a Fidesz érdekeit szolgálná, Czeglédy Csaba pedig csütörtökön azt szúrta ki, hogy Gattyán a saját külön bejáratú plakátkampányát is beindította.

Hadházy Ákos pénteken már arról írt Facebook-oldalán, hogy a p0rnómilliárdos milyen eszközökkel gyűjti össze a hirdetésben keresett 106 jelöltjét, illetve hogy nekik mi is pontosan a dolguk:

A jelek szerint Magyarország legnagyobb, lányokat futtató vállalkozója pártot alapít és indulni akar a választásokon.

A p0rnóoldalakból meggazdagodott, jórészt Amerikában élő vállalkozó hirdetésben keres 106 „területi képviselőt” a pártjának. De úgy tűnik, ezeket az embereket is

ugyanúgy ki akarja használni,

mint azokat a nőket, akik a vállalkozó oldalain magukat mutogatják.

Egy közeli ismerősöm jelentkezett a „területi képviselői” álláshirdetésre. Írásban a mellékelt levelet kapta, de a szóbeli tájékoztatás hamar elvette a kedvét a bulitól.

A „területi képviselőknek” napi négy órát kell állnia a pultok mellett havi százezer forintért.

De mivel hideg lesz, kapnak kabátot is.

Az új messiás-milliárdos úgy látszik, egyelőre óvatosan feccel a projektbe. Ismerősöm gyorsan kifordult az ajtón, de biztosan lesznek rászoruló politikusjelöltek, akik vállalják a melót.

A kamupártok is mindig találnak embert.

A lányok mutogatásából állítólag 300 milliárdos vagyona van, de az a p0rnóoldal, amiből kivakarta magát, köhög a konkurencia miatt. Talán emiatt, talán unalomból, talán a Fidesz parancsára indul, de mindenképpen okozhat károkat.

A világban több helyen láttuk, Ukrajnától Amerikáig, mi lesz abból, ha milliárdosok a hatalom megszerzésére használják a mocskos pénzüket. Mindenesetre lehetünk optimisták kicsit: a Fidesznek az sem jött be, amikor Berki Krisztiánnal akarta meghekkelni a budapesti választást.

Ígérem, a következő fél évben egyetlen szót sem írok majd erről a politikai kalandorról, hiszen a jól fizetett marketingesei tudják, hogy minden alkalom, amikor beszélnek róla, csak jó neki. Ezért nem írtam le a nevét sem és ezt javaslom mindenkinek.

A jelenségről azonban tudni kell, mint ahogyan arról is: a p0rnókirály csak annyit hirdetési felületet kap,

amennyit a Fidesz megenged neki.

A Fidesz jövő tavaszig az ehhez hasonló trükkök sokaságát veti majd be, amelyek egyenként csekély jelentőségűek lehetnek, de összességében nagyon is komoly veszélyt jelentenek. Az ilyenek miatt egyáltalán nem biztos a kormányváltás, bármit is mutatnak a közvélemény-kutatók.

Lehet nyerni, de nem lesz könnyű! Azon fog múlni, hogy lesz-e elég önkéntes, aki dolgozik a változásért, mindenhol, a legkisebb falvakban is. Segítsen ön is, buzdítsa erre ismerőseit is!

Valódi Hírek