Varga Judit parázik a migrációs nyomástól, keményen odaszólt Brüsszelnek

Az igazságügyi miniszter odatette magát most is.

Varga Judit újabb Facebook-posztjában elég rendesen megmondta, hogy mit kell csinálnia az Európai Uniónak. Az igazságügyi miniszter nem teketóriázott, leírta:

„❗️Az Uniónak támogatnia kell Lengyelországot!

➡️ A napokban új fokozatra kapcsolt a kontinensünket fenyegető migrációs nyomás, miután illegális bevándorlók egyre nagyobb csoportja próbál bejutni Európába Lengyelországon át.

🤔 Déjà vu érzésünk lehet, hiszen 2015-ben épp olyan agresszívan, a határzár megrongálásával próbáltak migránsok tömegei átjutni Magyarországra, ahogyan most Lengyelországba.

Mi akkor megálljt parancsoltunk az illegális bevándorlásnak, noha mindenki bírált ezért bennünket és senki sem sietett a segítségünkre. Örömmel látjuk, hogy

lengyel barátainkat már nem éri olyan két-frontos támadás, mint minket.

‼️Elég volt azonban a szavakból, technikai vitákra pedig nincs most időnk, hiszen Lengyelországnak nemcsak saját, de az Európai Unió határait is védenie kell! Nekünk pedig végre egységes közösségként kell támogatnunk Lengyelországot!

🇵🇱🤝🇭🇺 Kiállunk lengyel barátaink mellett, és felszólítjuk Brüsszelt a határzár kiépítésének fedezésére, amely, ha tetszik, ha nem: a leghatékonyabb eszköz schengeni határaink védelmére! 🇭🇺✌🏻”

Valódi Hírek