Videóval: Bemajrézott Hadházy Ákostól, kisbusszal menekült a polgármester és stábja

Tartottak attól, hogy kérdésekkel fog provokálni.

Videót tett közzé a Facebookon Hadházy Ákos, amelyben a Baranya megyei Vaszar polgármesterét kérdezte (volna) egy uniós támogatásból felújított épületről — amelyet a politikus szerint a valóságban fel sem újítottak. A felvételt a független országgyűlési képviselő egyik kollégája készítette.

A parlamenti politikus személyesen lépett oda a település vezetőjéhez, és egy kérdést szeretett volna feltenni. A polgármester ekkor a stábjának azt mondta, induljanak, és beszálltak egy kisbuszba. Eközben a politikus követte őket, és próbálta feltenni a kérdését, amelyet a polgármester ismét félbeszakított.

Hogy sikerült ilyen gyorsan ellenőrizni, hogy megtörtént-e a javítás?” — fejezte be végül a kérdését.

Ön zavarja a munkánkat!

— vágta rá Kisvaszar vezetője.

Hát én azt láttam, hogy gyakorlatilag egy percet voltak, és be sem mentek. Hogy sikerült ez az ellenőrzés?” — kérdezte Hadházy, és válaszként mindössze annyit mondott a polgármester, hogy bent voltak az épületben.

Ön csak egy politikai botrányt szeretne csinálni

— vágta rá Kovács Mónika, majd egy „viszlát” kíséretében becsapta a jármű ajtaját, és elhajtottak.

Amikor a politikus a polgármesteri hivatalhoz igyekezett, zárt kapuk fogadták. „Kisvaszar az a kis baranyai település, ahol egy roma család >>kinyitotta a száját<< és elmondta, hogyan spórolták ki a pályázatból a házuk felújítását és

hogyan kamuzta el az önkormányzat az oktatásukra, rendezvényekre adott százmilliókat

— írta Hadházy a videóhoz mellékelt leírásban.

Hadházy Ákos bejegyzését, benne a videóval itt lehet megtekinteni:

(Hadházy Ákos/Facebook)

Valódi Hírek