Hadházy Ákos bemutatta a bizonyítékot, hogy lehallgatják a felesége telefonját

Hátborzongató, amit a politikus leírt.

Egy lehallgatási botrány kellős közepén Hadházy Ákos bemutatta, hogy nem kell ahhoz a Pegasus kémszoftver sem, hogy lehallgassanak minket. A politikusnak bizonyítéka van, hogy a felesége telefonját lehallgatják:

„A telefonjaink lehallgatnak minket Pegasus nélkül is, de legalább csak idióta reklámokat küldenek büntetésül. Számomra hihetetlen,

de igaz:

ez a hirdetés az után jelent meg a feleségem telefonján, hogy előző nap egy ismerősünk az »aranykalászos gazdatanfolyamokkal« való visszaélés egy konkrét példájáról beszélt neki…

Nem ez az első eset, hogy olyan témájú célzott hirdetést dob fel a telefon, amiről BESZÉLTÜNK a telefon jelenlétében, de egyáltalán nem kerestünk rá.

Ez csak úgy lehetséges, ha a telefon »lehallgat« minket és a beszédfelismerő rendszer által talált kulcsszavakra küld reklámot. Ez a képernyőfotó persze egy másik durva dologra is felhívja a figyelmet: a kamu aranykalászos gyorstalpaló »tanfolyamokra«.

A tanfolyamok többsége ugyanis papírgyárként működik azoknak, akik külterületen akarnak házat építeni, vagy akik könnyedén ki akarják játszani azt a szabályt, hogy földet csak földművesek vehetnek.”

Erről korábban ITT írt a politikus.

.

Valódi Hírek