Vadai Ágnes kemény levelt írt a tapolcai moziból az Elk×rtukot hiányoló Navracsics Tibornak

Talált, süllyedt.

Beszámoltunk róla, hogy beteg dologgal hívta fel magára a figyelmet hétfőn Navracsics Tibor.

A Brüsszelből hazajött Orbán-báb ugyanis egy, a közösségi oldalán is nyilvánosságra hozott levélben kérte számon a tapolcai mozit, amiért azok nem hajlandóak műsorra tűzni a Fidesz hazug propagandafilmjét.

A mozi vezetője, Bakonyi Veronika válaszolt a szánalmas Fidesz-csinovnyiknak, mint közölte:

„a film témája okán, a lefolytatott egyeztetések eredményeként született döntés alapján a filmet nem tűztük műsorra”.

Navracsics önmagához is méltatlan önégetése után Vadai Ágnes (DK) fordult nyílt levéllel a fideszes politikushoz, melyet változtatás nélkül idézünk alább:

NYÍLT LEVÉL DR. NAVRACSICS TIBORNAK

Kedves Tibor!

Kötelességemnek érzem megírni Neked a magyar adófizetők milliói által megfogalmazott kritikát, amelyekkel az elmúlt 10 évben folyamatosan szembesültem a közszolgálati média, az MTVA kapcsán. Minden bizonnyal te is naponta kapsz ilyen panaszokat és a leveledet már régen megírtad az évi száz milliárdból működő közmédia hírhamisító vezetőjének is. Tudod, annak az embernek, akinek a munkatársai nem hívnak meg ellenzéki politikust élő adásba, nem tudósítanak az ellenzéki pártok sajtótájékoztatóiról.

Kedves Tibor!

Talán hallottál az elmúlt hetekben az ellenzéki előválasztásról, amelynek első fordulójában 632 479, második fordulójában 662 016 ember szavazott. Igazi politikatörténelmi pillanat volt ez, a demokrácia valódi ünnepe. A magyar emberek egy jelentős része azonban sajnos nem tájékozódhatott erről az adófizetői pénzből fenntartott közmédiából, ott ugyanis előbb elhallgatták az előválasztás intézményét, majd a legvadabb pártállami időket idéző módon próbálták bemocskolni az ellenzéki szavazókat és politikusokat egyaránt.

Jogosnak tartom a tisztességes magyar emberek felháborodást azzal kapcsolatban, hogy a közmédia napjainkban már semmilyen közszolgálati funkciót nem lát el.

Kedves Tibor! Minden bizonnyal te is szeretnél választ kapni, hogy milyen aljas politikai megfontolás áll a propaganda terjesztése mögött és, hogy mikor számíthatnak a magyar adófizetők milliói arra, hogy a közmédia tisztességesen fogja őket tájékoztatni.

Tisztelettel,

Dr. Vadai Ágnes

U.I.: Úgy néz ki jön a front, vagy talán ami még rosszabb: a ciklus végére még a józanabb, Európát megjárt fideszes is megbolondul. Mondjuk ilyen csapatban nem is csoda…

FRISSÍTÉS: Vadai bemásolta Navracsics Tibor oldalára is a nyílt levelét, ám a fideszes politikus oldaláról percek alatt törölték a kommentjét.


.

Valódi Hírek