Most érkezett: Tízrészes sorozat készül Zámbó Jimmyről

Megismerhetjük a királyt közelebbről.

Három új sorozat érkezik jövőre az RTL Klub kínálatába — köztük egy Zámbó Jimmy életét felelevenítő tízrészes összeállítás

— ezt Kolosi Péter programigazgató jelentette be a Big Picture online konferencián.

A csatorna 25. születésnapja alkalmából rengeteg régi közönség-kedvenc tér vissza, de nem lesz hiány újdonságokból sem:

A Jimmyről készült sorozat egy több éve tartó munka eredménye és 10 részben meséli majd el az énekes életét.

Érkezik a Keresztanyu alkotóinak új sorozata is, a Hotel Margaret, ami egy gyilkossági nyomozást fog elmesélni a Balaton partján, főszerepben Nyári Diával, Balázs Andreával, Szabó Zsófival, Pásztor Virággal, Miller Dáviddal, Epres Attilával, Szalay Bencével, és Szabó Simonnal.

Jövőre debütál még a Séf és a Nagy Fehér Főnök is Miller Dávid és Schneider Zoltán főszereplésével, aminek cseh megfelelője hatalmas sikerrel volt látható néhány éve.

Befejező évadával folytatódik A tanár, a Mellékhatás is érkezik második évadával, de a Mi kis falunk sem marad folytatás nélkül. Idén látható lesz az RTL Most+-on a Sisi életéről szóló történelmi sorozat is.

Új évadot kap jövőre a Cápák között, A konyhafőnök, a Mestercukrász és a Házasodna a gazda is. Visszatér tizenegyedik alkalommal az X-Faktor és a Való Világ, folytatódik a Celeb vagyok, ments ki innen! is, Sebestyén Balázzsal és Vadon Janival.

Az idei Nyerő Páros eseményeit már követhetik is az érdeklődök, november 15-től pedig kezdődik a Konyhafőnök VIP versenye, ahol olyan hírességek mutatják be főzőtudományukat, mint Varga Izabella, Tóth Vera, Görög Zita, Schobert Norbert vagy Csonka András.

(24.hu nyomán)

Valódi Hírek