FRISS: Megjött a Fidesz nevetséges reakciója arra, hogy a DK tudni akarja, mennyiért buszoztatták az embereket a „békemenetre”

Érdemi válasz nélkül reagáltak.

Mi is beszámoltunk róla, hogy a Demokratikus Koalíció szóvivője, Barkóczi Balázs a hétfői online sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy a párt azt követeli

„a CÖF hozza nyilvánosságra a Békemenetre embereket szállító, futballakadémiák vagy önkormányzatok, kistérségek tulajdonában álló buszok bérleti szerződéseit”.

“Jogunk van tudni, mennyi közpénz ment el a kormányzati demonstrációra! Ha nem történt törvénytelenség, mert fizettek a bérlésért, a buszoztatás akkor is közpénzből történt, hiszen közpénzből működik maga a CÖF is.

A DK szerint mindenkinek joga van tudni, hogy az országhatárokon is átívelő buszoztatás egyrészt törvényes volt-e, másrészt, ha az volt, akkor mennyi közpénz ment el erre!”

– mondta a pártszóvivő.

A Fidesz nem sokkal később az MTI-n reagált Barkóczi Balázs nyilakotzatára. Közleményükben azt írták:

„Jaj, de nagyon savanyú a szőlő a baloldalnak, kórusban támadják a Békemenetet”,

hozzátéve, a baloldal azért támadja a Békemenetet, „mert szembesültek vele, hogy amíg a nemzeti oldalon több százezren ünnepeltek együtt és álltak ki Magyarországért, addig a baloldalra már a saját szimpatizánsaik se kíváncsiak”.

„Hiába állnak ki egy színpadra kéz a kézben, már a saját szavazóik sem hisznek nekik, mert mára egyértelmű, hogy

Gyurcsány bedarálta a baloldali pártokat és ő akar visszatérni a hatalomba.

Nincs két baloldal, egy baloldal van, a Gyurcsány-Márki-Zay-féle baloldal csak a legújabb kiadás”

– írták a közleményben, amelyben egy szó sem esik arról, amit a DK kért.

Valódi Hírek