Sürgető jogi ügyek rugalmasan

Mindenkinek lehet nehezebb időszaka, rosszabb élethelyzete vagy például eget rengető fantasztikus befektetési ötlete.

A lényeg, hogy bárkivel előfordulhat, hogy pénzre van szüksége. A kölcsönügyletek azonban legtöbbször nem működnek jól, ha nincsenek meg hozzájuk a megfelelő keretek.

A kölcsön visszajár – ugye?

Előfordult már, hogy kölcsönre volt szükséged vagy kölcsönt kértek tőled? Érezted úgy, hogy a legjobb az lenne mindkettőtöknek, ha lenne valamilyen biztosíték a számodra, hogy egyértelmű legyen a helyzet: ki kinek és mikor adott pénzt, mekkora volt az összeg, s azt mikor kapja vissza az, aki adta?

A nehézséget általában vagy az okozza, hogy a kölcsönre nagyon gyorsan van szükség és nincs idő elkezdeni ügyvédet keresni, időpontot egyeztetni, szerződést kötni, illetve a másik probléma az szokott lenni, hogy az egyik fél egyszerűen nem meri megbántani ezzel a rokonát, barátját.

Pénzben nincs barátság

“Pénzben nincs barátság” – tartja a mondás és nem véletlenül. Aki tisztességes szándékkal kér kölcsön, azt nem fogja zavarni, ha a tiszta helyzet érdekében ehhez szerződést is kérsz, és ezen nem változtat semmilyen kapcsolat vagy viszony. Ezért fontos, hogy ilyenkor kiálljon magáért az ember és papírba foglalja a kölcsön tényét és körülményeit.

Rugalmasan, gyorsan, kedvező áron

A KRS Ügyvédi Iroda létrehozta az egyedülálló eKRS online jogi rendszert, éppen az ilyen helyzetekre. Nem is lehet több kifogás, hiszen a szerződés mostantól szinte azonnal, gyakorlatilag akárhonnan megköthető, nem kell várni az ügyvédre és megfelelő időpontra sem, hiszen gyorsan és rugalmasan intézhetitek a kölcsönszerződést.

A szerződés teljes értékű dokumentum, amely alapján akár a bíróságon keresztül is behajtható a tartozás.

Az eKRS kölcsönnel kapcsolatos szolgáltatásai közé tartozik a kölcsönszerződésen felül az ingatlanra való jelzálogszerződés, a követeléskezelés keretén belül pedig a fizetési felszólítás. Az eKRS jogi ügyintézési platformon keresztül valódi, hivatalos jogi dokumentumok és szerződések születnek. Habár az ügyintézés online valósul meg, a teljes jogi ügymenet ugyanúgy levezénylésre kerül, amibe az ügyvédi ellenjegyzés, az ügyvédi okítás, a tanúk nyilatkoztatása is beletartozik.

Kölcsönszerződés, jelzálogszerződés, fizetési felszólítás

Mind a kölcsönszerződés, mind a jelzálogszerződés, s szükség esetén a fizetési felszólítások is létrehozhatóak az eKRS-en keresztül. A platform ráadásul megőrzi a dokumentumainkat, így semmi nem fog elveszni és később is hivatkozási alapul szolgálhat majd.

A dokumentumok minden szükséges adatot tartalmaznak és a törvényeknek és vonatkozó jogszabályoknak egyaránt megfelelnek. Az általános elvárásoknak megfelelően lehetőség van olyan adatok meghatározására, mint a kölcsön összegén belül a tőke és a kamat bontása vagy a fizetési határidő meghosszabbítása a fizetési felszólításban. Bármilyen bizonytalanság esetén, illetve ha személyes jogi tanácsadás is szükségessé válna, a KRS ÜGyvédi Iroda továbbra is ügyfelei rendelkezésére áll.