Varga Judit dühöng, mert Brüsszel újabb uniós biztost küld Magyarországra

Folytatódik a brüsszeli nyomásgyakorlás – írta az igazságügyi miniszter.

Kiakadt Varga Judit, mert elege van abból, hogy Brüsszel újra és újra nyomást gyakorol Magyarországra. A LIBE -bizottság látogatása után újabb uniós biztos jönne ellenőrizni, mi a helyzet a jogállamisággal itthon.

Nemrég ugyanis Budapestre látogatott az Európai Parlament Állampolgári Jogi, Bel- és Igazságügyi Bizottságának (LIBE) delegációja. A tagok főként a jogállamisági normák magyarországi érvényesüléséről, valamint a sajtó és a tudományos élet szabadságáról tájékozódtak.

Mint korábban írtuk, a legedáció vezetőjének, Gwendoline Delbos-Corfieldnek erős mondatok hagyták el a száját, a többi közt azt is mondta, hogy veszélyben van tisztességes választás, és hogy

Magyarországon egyfajta egypártrendszer van.

➡️ A LIBE-bizottság látogatása után a brüsszeli bürokrácia Magyarországra küldi Didier Reynders jogérvényesülésért felelős biztost.

❌ Nem tágítanak, Brüsszel továbbra sem képes elfogadni, hogy nem engedjük be az LMBTQ-propagandát az iskoláinkba és óvodáinkba.

📌 2015 óta folyamatosan nyomást próbálnak helyezni Magyarországra, mert megállítottuk az illegális bevándorlást, most pedig a gyermekvédelmi törvény elfogadása miatt támadják hazánkat.

🤔 Reynders biztos állítólag a jogállamisági párbeszéd szakmai folytatása érdekében tenne látogatást Magyarországon, éppenséggel kampányidőszakban és véletlenül sem azért, hogy beavatkozzon a választásokba…

❗️Azonban a párbeszéd szakmai hitelességének visszaállításához három lépést haladéktalanul meg kell tennie Brüsszelnek:

➡️Vonják vissza azokat a kötelezettségszegési eljárásokat, amelyeket a migrációs válság kezelése kapcsán hazánkkal szemben indítottak. Hiszen ugyanezekért a lépésekért ma már más tagállamokat támogatnak.

➡️ Vonják vissza a Sargentini-jelentés azon ítéleteit, amelyeket a migrációs válság kezelése kapcsán hazánkkal szemben hoztak. Hiszen ugyanezeket a lépéseket a gyakorlatban már más tagországok is alkalmazzák.

➡️ Vonják vissza a gyermekvédelmi törvény ügyében indított kötelezettségi eljárást és fejezzék be a zsarolást!

‼️ A kormány kitart amellett, hogy megvédjük az országot a migrációtól és amellett is, hogy meg kell fékezni a gyermekekre irányuló egyre agresszívabb szexuális propagandát.

📜 Ezekben a kérdésekben a Nemzeti Konzultáció is megerősített minket, ezért készen állunk minden további vitára.🇭🇺✌🏻 ”

– adott hangot nemtetszésének Varga a Facebookon.

Valódi Hírek