Itt a bizonyíték, hogy Karácsony nem a miniszterelnök-jelölti vitát nézte, helyette behúzta a sztáros fotót

Volt jobb dolga is.

Szerda este koncertet adott a budapesti Müpában a punk keresztanyjaként emlegetett Patti Smith. A 74 éves énekesnő korábban rendszeresen fellépett a Sziget Fesztiválon, akinek mint kiderült,

nagy rajongója Karácsony Gergely.

A főpolgármester ezt nem is rejtette véka alá, dalát többször felhasználta a kampány alatt. A tegnapi koncert előtt a backstage-ben a főpolgármesternek sikerült egy közös fotót lőni az énekesnővel.

„A People Have the Power című számot biztosan sokan hallották az utóbbi időben, akik bármelyik kampányeseményemre ellátogattak.

A dal régóta az egyik kedvencem, hiszen arról szól, hogy végül is az emberek erején múlik minden, a hatalom igazából az övék. Ma az a megtiszteltetés ért, hogy személyesen is találkozhattam Patti Smith-szel, a dal előadójával.

Örülök, hogy Budapesten köszönthetjük, remélem, nem utoljára. Este koncertet fog adni, ahol biztos vagyok benne, hogy felejthetetlen élmény lesz közösen énekelni a People Have The Power-t. 🎶 ”

– írta Karácsony a találkozás után.

Érdekes adalék, hogy pont szerda este tartották az ellenzéki előválasztás második fordulójának első miniszterelnök-jelölti vitáját, amelyen eredetileg Karácsony is részt vett volna, ha nem lép vissza Márki-Zay Péter javára.

Valódi Hírek