Akkora baromságokat hordott össze a „KDNP” „elnöke”, hogy azzal fűteni lehetne a Napot

Rémületes interjúban engedett betekintést egyre szűkülő belső világába Semjén Zsolt.

A Mandiner nevű fideszes propagandalapnak adott interjút hazánk miniszterelnök-helyettese (ebbe belegondolt már egyébként valaki?), a legerősebb részeket alább gyűjtöttük ki.

A vadászati világkiállításról:

„Mindannyiunk őseinek 99 százaléka vadászott, és ha nem lettek volna sikeres vadászok, mi most nem lennénk itt… Tehát a vadászati szenvedély antropológiai örökségünk, ezért ez nem szorul magyarázatra, az viszont igen, ha valaki megtagadja, és előítéletes ellenségességgel viszonyul a vadászokhoz.”

”A vadászati turizmus komoly nemzetgazdasági bevételt jelent a hazának. Nemcsak a szoros értelemben vett vadásztatás, hanem a szállodától az étteremig sok minden. Ráadásul a legfizetőképesebb vendégeket viszi az ország legkevésbé urbanizált szegleteibe. A világkiállítással

soha nem látott lehetőségünk van lélegzet­elállító természeti és kulturális értékeink bemutatására, Magyarország propagálására!”

A bevándorlásról:

„Magyar politikusként a mi állapotbeli kötelességünk az, hogy megvédjük a saját népünket, megőrizzük a kultúránkat. Az egyetemes keresztényi kötelességünknek pedig úgy teszünk eleget,

hogy az üldözött keresztényeket támogatjuk.

Megjegyzem, sokkal nagyvonalúbban, mint a gazdag nyugati országok. Különben a pápa tanítását a katolikus hitletétemény egészének a fényében kell értelmezni, nem pedig szövegösszefüggésből kiragadott mondatok, újságírók cikkeinek bombasztikus címei alapján.”

Az LMBTQ-lobbiról:

„A katolikus tanítás szerint a bűnös emberben meg kell különböztetni az embert, akit szeretünk, és a bűnt, amit elítélünk.

A kinyilatkoztatás alapján a megvalósult homoszexualitás bűn.

Megjegyzem, a házasságtörés is az. Az embert tehát szeretem és elfogadom, de katolikusként a bűnös életállapotát semmiképp sem, pláne nem mint helyes és szép dolgot.”

„Persze az állam a pride-osokat is meg kell védje az erőszaktól, és azt csinálnak a magánéletükben, amit akarnak – majd elszámolnak Isten előtt, ahogy tudnak.

Egyes emberek a saját deviáns élethelyzetükből csinálnak politikai ideológiát.”

„Ahhoz ragaszkodunk, hogy a homoszexuális kapcsolatot ne hívják házasságnak, mert ez kötött, megszentelt fogalom, és hogy ne fogadjanak örökbe gyereket, mert

a gyermek egészséges fejlődéshez való joga erősebb, mint a meleg párok gyerekekre való igénye.

A gyermekeket pedig kötelességünk megvédeni mindenfajta szexuális propagandától. Szülőként ragaszkodom ahhoz, hogy az én gyerekem énrám tartozik, és ne férjen hozzá semmiféle általam nem akart ngo.

A gyermekeket kötelességünk megvédeni mindenfajta szexuális propagandától”

Arról, hogy a Szájer-ügy mennyire csökkenti a kormányzati állaspont hitelességét:

„Semennyire. Ha valami igaz, az akkor is igaz, ha az azt hirdető emberileg megbicsaklik. A Pitagorasz-tétel akkor is érvényes, ha a matektanár alkoholista.”

Valódi Hírek