Jakab Péter: Nem rángatni kell a kormányt, kollégák, hanem egy irányba tekerni! (+videó)

A Jobbik elnöke szerint nem egymással, hanem az országgal kellene foglalkozniuk a jelölteknek.

„Kicsit csalódott vagyok, mert ma két sajtótájékoztató is volt, amit két miniszterelnök-jelölt tartott, és valahogy egyik sem az ország jövőjéről szólt, hanem sokkal inkább arról, hogy ki lép vissza a másik javára vagy éppen ki nem lép vissza”

– mondta Jakab Péter, a Jobbik elnöke a Facebook-oldalára feltöltött videóban.

Jakab anélkül, hogy konkrétan megnevezte volna az érintetteket, arról beszélt, az egyik jelölt a sajtótájékoztatóján azt mondta, „ő mindent átgondolt, és nem hajlandó visszalépni, mert neki van a legjobb programja”.

Míg a másik jelölt pedig arról beszélt, hogy „jó lenne ezt még átgondolni, jó lenne még itt tárgyalgatni. Habár korábban ő is úgy vélekedett, hogy az utolsó pillanatban hajlandó félrerántani a kormányt”

– idézte fel a jobbikos elnök.

„Annyira jó lenne, ha az előválasztás második fordulója végre nem a visszalépegetésekről, nem a pozíciók osztogatásáról szólna, hanem valóban az ország jövőjéről.

És annyira jó lenne megérteni, hogy itt senkinek nem kell félrerántani a kormányt.

Az ellenzéki összefogás pontosan arról szól, hogy mindenkinek egy irányba kell kormányoznia ezt az országot egy közös program mentén, amit nem Márki-Zay Péter, Karácsony Gergely vagy Dobrev Klára alkot meg, hanem hat ellenzéki párt közösen”

– mondta az előválasztás első fordulójában a miniszterelnök-jelöltek között negyedik helyen záró Jakab.

A Jobbik elnöke ezért videóüzenetében mindenkit arra kért:

„vigyázzunk az ellenzéki összefogásra. Egy kicsit kevesebbet foglalkozzunk önmagunkkal. Egy kicsit kevesebbet foglalkozzunk egymással, és sokkal többet az országgal”.

A teljes videót itt tudod megnézni:

Valódi Hírek