„Sz*rházi hazaáruló patkány”: Rogán verőembere fenyegethette meg durván Hadházyt

Egy Péter nevű férfi írt minősíthetetlen stílusban a képviselőnek.

Beindult a választási propagandagépezet is, előkerültek a „fideszes verőemberek”. Hadházy Ákos a Facebookon tette közzé, hogy milyen gusztustalan fenyegető üzenetet kapott egy Péter nevű férfitől, akiről azt feltételezi,

hogy Rogán Antal vagy Kubatov Gábor embere, és úgy gondolja, hogy tőlük kapja az instrukciókat.

A képviselő ezt írta:

„Ismerjék meg Pétert! Péter egy nem túl udvarias üzenetben óvott minket attól az eshetőségtől, hogy az ellenzék megnyerje a választásokat 2022-ben.

Bár nem fogalmaz egyértelműen, feltételezem, hogy azt helyezi kilátásba, hogy

csoportokba verődve erőszakos cselekedetekre készülnek ellenzékiekkel szemben.

Nem sok ilyen üzenetet kapok, de azért vegyük ezeket komolyan. Kubatovék és Rogánék is komolyan veszik, hiszen Péterék az ő üzeneteiktől jönnek indulatba. Péterékre utolsó esélyként néznek

egy választási vereség esetén, és semmi kétség nincs affelől, hogy be is fogják őket vetni szükség esetén.

Persze nem kell megijedni tőlük! Péterék hangosak, durvák és agresszívek lesznek ugyan, de nem lesznek sokan. Nem fognak elrettenteni minket, ha mi csendesek, határozottak leszünk, de nagyon sokan állunk majd velük szemben.”

Egyébként nem ez az első eset, hogy ellenzéki politikusokat fenyegetnek azért, mert ellenzékiek. Korábban Kálmán Olgát fenyegették meg a családja kiírtásával. A DK politikusa akkor feljelentést tett. A rendőrség megtalálta a fenyegetőt.

Valódi Hírek