Sírsz: Alekosz leírta, szerinte milyen a vasárnapi fideszes családi idill

Jóebédhez szóljon Tóth Gabi, javasolja Alekosz.

Szókásához híven viccesen és ironikusan gázolt bele a fidesz családpolitikájába az évekkel ezelőtt az RTL Klub Való Világ című műsorában celebbé vált Nagy Alekosz.

A celebritás mostanában gyakrak oszt meg kormánykritikát, legutóbb például a fideszes kormánysajtó miatt pöccent be. Erről ITT írtunk.

Most pedig azt írta le, milyen szerinte a fideszes vasárnapi családi idill. Mókásra sikerült:

Felkelés, hatkor! A jókeresztény korán kel, mert azt hiszi, akkor aranyat lel. Kávét teát nem iszik, mert a tea angol, tehát majdnem brüsszeli, a kávé pedig etióp, azaz migráns. Tejet iszik, de azt is csak magyar nemzeti tehénből.
🇭🇺🤍🇭🇺

A jóebédhez Tóth Gabriella szól, az asztalon pedig libamáj van mondván, a díszmagyarunk, Mészáros Lőrinc is azt eszi. Háttérben: MTVA, TV2, Pesti Tv. Asztalon a Magyar Nemzet, ájfonon origo nyitva.
🇭🇺💚🇭🇺

Amikor eljön az est, gyereket kell csinálni! Legalább hatot, mert a családtámogatást, igénybe kell venni. Ha közben kifulladsz, szentkirályi ásványvizet kell inni, mert a kormányszóvivő, azt javallja.
❤️🤍💚

Holnap hétfő! Tehát iskola! Ugye nem felejtetted el a gyereknek ismét elmagyarázni, hogy aki nem olyan, mint te, az csúnya, ronda, balliberális, homoszexuális, pedofil.
▪️
Szép Napot!

Valódi Hírek