Botrány: Nekiment a színésznőnek egy Fidesz-rajongó, mert SZFE-s pulóver volt rajta

Üdv 2021 Magyarországán.

Facebook-bejegyzésben adott hírt Bajor Lili arról, hogy egy kormánypárti szimpatizáns hangosan szidalmazta őt, miután a férfi észrevette, hogy egy kávézó padján SZFE-s pulóverben issza a színésznő a kávéját. A művész az agresszív férfivel való szóváltását részletesen leírta bejegyzésében.

Bajor Lili posztját változtatás nélkül, azonban a trágár kifejezést kitakarva közöljük:

Na én nem vagyok egy nagy Facebook posztolòs ,de … Ma SzFE-s pulcsiban ültem a Ferenciek terén,békésen iszogattam a kávémat amikor a semmiből konkrétan nekem jött egy férfi, hogy nyugodtan menjek tüntetni csak előtte kérjek Soros Györgytől pénzt,ő úgyis a haverom,ő majd ad nekem.

Kérdeztem hogy mi a valódi probléma ,nem válaszolt. Mondtam hogy akkor mostmár mondja ha leállt kötekedni ,kérdezzen bátran ha valamit nem tud.A válasz:

-Mondtam b*szdmeg hogy menjél akkor a Sorossal szervezkedni !

Majd bement a templomba. Mondtam :
-Jó imádkozást Uram !

Éppen anyukámmal beszéltem telefonon,akivel egyszerre lettünk nagyon idegesek és közben ugyanannyira tehetetlenek is . Meg akartam vàrni ,de ha ki is jött volna és én el is mondhattam volna neki ami még bennem maradt akkor sem értette volna . Nem akarta.

Azt gondolom ebben elsősorban nem a fizikai fölénye volt ijesztő .(Bár az mindenképp aggasztó tapasztalat hogy látványosan elfordultak az emberek , senki nem sietett oda segíteni .)

Innen üzenem ,hogy holnap is ebben a pulcsiban megyek dolgozni és hogy abszolút nem félek tőle!

(Bajor Lili/Facebook)

Valódi Hírek