Vadul vonatozik a fideszes polgármester a helyi nyugdíjasokkal, erről pedig sajnos fotó is készült

Masiniszta a győzelem sínpárján.

Czira Szabolcs, Nagykőrös fideszes polgármestere vonatozva ropta a helyi idősekkel egy meg nem nevezett rendezvényen, erről pedig fotó is készült, amelyet a város hivatalos Facebook-oldala meg is osztott — szúrta ki a HVG.

A vonatozás nevű, táncnak csak nagy jóindulattal nevezhető műveletet általában tetemes mennyiségű alkoholos ital elfogyasztása után szokták szórakoztatónak tartani lakodalmak és táncmulatságok vendégei. A képből sajnos nem derül ki több részlet, az azonban látszik, hogy a polgármester nagyon éli a dolgot a nénikkel, de a felvezető szöveg is megér egy misét:

Nagykőrös város Facebook-oldalán egyébként ennél meredekebb tartalmak is megjelentek már: emlékezetes, hogy a nemzeti konzultáció kitöltésére az alábbi szöveggel biztatták a népeket:

“Ha nem akar migráns negyedeket Nagykőrösön, ha nem akarja, hogy Soros transzvesztita ügynökei Nagykőrös óvodáiban, iskoláiban agitálják gyermekeinket nemváltó műtétre, akkor töltse ki és küldje vissza a Nemzeti Konzultációt!”

De Orbán Viktort szentté avató sorosozós bejegyzés is született már az oldalon:

“Ez a mi városunk! Nagykőrös keresztény és szabad,

Miniszterelnök Úrnak hála!

Meg fogjuk védeni Brüsszel helyi agitátoraitól, akik Soros ugynökeiként terjesztik az LMBTQ-propagandát a városban! Küzdeni fogunk Nagykőrösért a végsőkig, nem adjuk fel soha!”

Czira pedig arról is ismert, hogy harcos közleményben kommunistázta le a Sargentini-jelentést megszavazókat 218-ben; valószínűleg elfelejtette, hogy 1987 végén ő maga volt, aki az MSZMP-be belépett. Ez a tény persze az önéletrajzában nem szerepel.

(kiemelt kép: Nagykőrös honlapja)

Valódi Hírek