Juszt László: „16 ezer lélegezetőgép beszerzése mocskos üzlet, soha többé nem láthatjuk a pénzünket”

Íme a fideszes lélegeztetőgép-mutyi.

Juszt László keményen kifakadt a közösségi oldalán. Legutóbb Németh Szilárdnak ment ki, most a lélegeztetőgép-beszerzés ügyében írta meg, mi van a háttérben. Jót nem remél, annyi biztos, a pénzünket szerinte nem látjuk többet.

Posztját változtatás nélkül közöljük:

„Az első perctől kezdve mindenki tudta, hogy a 16.000 lélegezetőgép beszerzése mocskos üzlet. Még 1.600-ra sem volt szükség. Az erre elköltött 300 milliárdról sejtettük, hogy magánzsebekbe kerül. Most ez ki is derült!

A Fourcardinal Tanácsadó Kft-nél a megbízásnak köszönhetően 15,4 milliárd forint osztalék kifizetéséről döntöttek a tulajdonosok. A kifizetett osztalék döntő része, 13,8 milliárd forint egyetlen magánszemélyhez került.

A 2014-ben alapított Fourcardinal első ügyvezetője Szegi Ildikó volt, az ő lánya Nagy Beatrix. Szegi Ildikót Rahói Zsuzsanna »egyik bejáratott civil kapcsolataként« említik. Rahóiról pedig tudvalevő, hogy Orbán Viktor főtanácsadója.

A céget most felszámolják, ami azt jelenti, hogy soha többé nem láthatjuk a pénzünket.

Kilenc másik cég hasonló nyereségeket könyvelhetett el, amelyekből már ki is vitték a pénzt. Most nyilván következik azoknak is a felszámolása, esetleg a régi fideszes gyakorlatot követve egy »új Kaya Ibrahim, vagy Josip Tot« megjelenésével az eltüntetésük.

Mi meg futhatunk a pénzünk után.”

Valódi Hírek