Deutsch szerint vádaskodni és durváskodni jön az EP tényfeltáró küldöttsége, akiktől Orbán retteg

Úgy tudja, a brüsszeliek Gyurcsányék kampányát is segítik.

Kedden írtuk, hogy Magyarországra jön az EP jogi bizottságának tényfeltáró delegációja, akiknek tagjaival Orbán Viktor nem akar találkozni, mert valószínűleg retteg tőlük.

Deutsch Tamás mondhatni finom elegánciával helyrerakta azért a dolgokat, mert nyilvánvalóan nem úgy van, ahogy a brüsszeliek mondják, hanem úgy, ahogy a fideszesek. És hát ne is merjük azt hinni, hogy valóban tényt feltárni jönnek, mert mindenbizonnyal

csak egy szándék vezérli őket, földbe tiporni a magyarokat.

Deutsch szent szavait változtatás nélkül közöljük:

„❗️Az Európai Parlament szélhámosságáról elhíresült LIBE bizottságának »tényfeltáró delegációja« érkezik ma Magyarországra.

😏Az EP képviselők mi másról, mint »a jogállami normák érvényesüléséről« kívánnak tájékozódni.

🙄Hiánypótló látogatás lesz.

🤨Az elmúlt években ugyanis Brüsszel és a baloldal Magyarország ellen intézett támadássorozatának részeként már két komplett politikai koncepciós vádiratot gyártottak

a Tavares-jelentést és a Sargentini-jelentést, szinte megszámlálhatatlan Magyarországgal foglalkozó »jogállamisági« EP előterjesztést csináltak, kismillió szakbizottsági meghallgatás és tucatnyi plenáris vita zajlott le.

❗️Nincs olyan baloldali politikai vérvád és ideológiai gumicsont, amit ne szajkóztak volna vagy ne rágtak volna unalomig.

🤯Arról már nem is beszélve, hogy az Európai Bizottság hosszú hónapokon keresztül készítette az újabb éves jogállamisági jelentését – a pártatlanság nagyobb dicsőségére

a Gyurcsány show előválasztását irányító Magyar György fiának, a kormányt nyíltan gyalázó nyilatkozatokat megfogalmazó Magyar Gábornak a koordinálásával.

»Tényfeltáró« cikkek és Soros-szervezetek »tanulmányainak« ezrei születtek meg – tényleg ideje hát, hogy a LIBE bizottság is tényfeltárjon.

☝A szerdán kezdődő újabb baloldali politikai autodafé előtt néhány dolgot érdemes tisztázni.

❗️Mi magyarok vendégszerető nemzet vagyunk, a

rossz szándékkal érkező vendéget is udvariasan és tisztelettel fogadjuk.

❗️Mi magyarok büszkék vagyunk a hazánkra, ezeréves államiságunkra, számtalan világraszóló sikerünkre,

nincs semmi takargatnivalónk, mindenki azt tényfeltár, amit csak akar.

❗️Mi magyarok szelíd és derűs emberek vagyunk, de nem vagyunk sem vakok, sem balekok. Látjuk mi készül, tudjuk mit és miért csinál a LIBE.

😒A két derék jobboldali EP képviselőt kivéve a Budapestre érkező öt politikus az európai baloldal bevándorláspárti és LMBTQ-aktivista emberei, akiket legkevésbé a tények érdeklik, sőt ismert baloldali és liberális szokás szerint azok leginkább zavarják őket.

Szó sincs tehát tényfeltárásról!

❗️A baloldali képviselők politikai ügyészként viselkednek majd, vádaskodni és durváskodni érkeznek hozzánk.

😤Azért jönnek Magyarországra (fanatikus elfogultságuk szerint az Európai Birodalom brüsszeli központjából egy provinciába), hogy kemény fellépéssel megpróbálják a magyarok (az ő szemükben az alattvalók)

demokratikus akaratnyilvánítását (véleményük szerint a gaz ribilliót) a jogállamiságra hivatkozva legyűrni, és egyúttal Brüsszel magyarországi embereinek, Gyurcsányéknak a választási kampányát is segítsék.

☝Brüsszel és a baloldal valójában azért támadja Magyarországot, hogy

a magyar óvodákba és iskolákba is engedjük be az LMBTQ-propagandát és mi is telepítsük be a migránsokat.

😉De mi nem Brüsszel, hanem a magyar emberek akaratát érvényesítjük: nem kérünk sem a gyermekekre irányuló agresszív szexuális propagandából, sem a migránsokból.

Ennyi.

Valódi Hírek