Kocsis Máté szerint amikor ő volt a polgármester, a 8. kerület szépen fejlődött

Ment egy kis adok-kapok a témában.

Szájkaratéba kezdett a Facebookon Jakab Péter és Kocsis Máté. A budapesti nyolcadik kerület volt a téma. Előbbi az utóbbit hibáztatja, amiért a kerület nem fejlődött, hanem tovább romlottak az állapotok ott.

Kocsis Máté azonban arra hivatkozik, hogy két éve már nem ő a kerület vezetője. Természetesen a kötelező gyurcsányozás, nem maradt ki.

A virtuális dialógust Jakab Péter kezdte:

Ma Demeter Mártával megnéztem, milyen munkát végez a Fidesz frakcióvezetője, a parlamentben habzó szájjal bohócozó, moslékozó Kocsis Máté a VIII. kerületben. Siralmas.

Mintha visszamennénk az időben. Omló vakolat, szegénység, drog, kilátástalanság. Ez a teljesítményed Máté, sok-sok millióért. Talán

nem bohócozni kellett volna az adófizetők pénzéből, hanem dolgozni.

Na ez az, ami neked nem megy. A munkát meghagytad nekünk. Nem baj. El fogjuk végezni helyetted, Mártával együtt. Te pedig mehetsz majd a főnököd után.

Fizessenek meg a tolvajok! Jólétet minden magyarnak!

A megoldáshoz, kormányváltásra van szükség. Kérem támogasson az előválasztáson, hogy kihívhassam és legyőzhessem Orbán Viktort.

Kocsis Máté azonban nem hagyta szó nélkül a jobbikos véleményt. A fideszes politikus, aki egyébként korábban a nyolcadik kerület polgármestere volt, így reagált:

„Jakab alkalmazottat nem az eszéért szeretik, és a bohóc szerepet sem véletlen kapta. 🤡 Ellátogatott most a nyóckerbe, ahol áldatlan állapotokat talált.

Gyorsan írt is nekem, hogy ez milyen siralmas. Egyetértek vele, de szóljon már valaki szegény bohócnak, hogy már két éve Pikó Andrásnak hívják a polgármestert.

Igazán tudhatná, Gyurcsány szolgái mindketten.

Ha fel tudná fogni valamikor Jakab, hogy mi a dolga egy polgármesternek, akkor forduljon hozzá bizalommal. A hazudós polgármesterünktől meg is kérdezhetné, hogy miért lett sokkal rosszabb hely a nyolcadik kerület mióta ő vezeti, és miért csapta be szinte mindenben a kerületieket.

👉 Kosz, szemét mindenhol,
👉 a köztereket ellepték a hajléktalanok,
👉 sokszor annyi lett a narkós a kapualjakban, a parkokban,
👉 bezáratták a kulturális intézményeket,
👉 kimutyizták a balatoni gyerekstrandot a vitorlás haveroknak,
👉 kinullázták a társasházi felújításokat (alattunk ez 2 milliárd volt évente!),
👉 megnyirbálták a közbiztonsági szervezeteket,
👉 egyetlen egy komolyan vehető fejlesztési program nem indult, de legalább szerveztek biciklizést migráns nőkkel, mert az nagyon kellett a népnek. És még hosszan sorolhatnánk.

Mindezt minden idők legnagyobb éves költségvetéséből!

Szóval Jakab, ezek vagytok ti. Mögöttünk volt teljesítmény a kerület fejlesztésében, a barátaitok mögött csak a szégyen, a leépülés, az újbóli gettósodás, a tízmilliós közbeszerzési bírságok, leállított programok vannak.

Jó, hogy épp most nem voltak veled a verőlegényeid, amikor házhoz mentél a pofonért. 🙂”

Valódi Hírek