„Nagyüzemi módon kasztrálják a férfiakat” — Schmidt Mária tébolyult beszédet mondott a Demográfiai Csúcson

Ezt a beszédet még Bencsik András is megirigyelné.

„Ha a magzat nemét meg lehet változtatni születés előtt, akkor már az sincs messze, hogy a szülők születés után akarják a gyerekük nemét megváltoztatni, amivel egész életükre orvos- és gyógyszerfüggőségre ítélik az utódaikat”

– ezzel az erős kijelentéssel vágott bele Schmidt Mária, a Terror Háza igazgatója a IV. Budapesti Demográfiai Csúcs „Nők a családokért” szekciójának megnyitóján mondott beszédébe, amit a 444.hu szemlézett.

Schmidt azzal folytatta, hogy feltette azt a mély filozófiai problémát taglaló kérdését, hogy

„közjó-e a gyermek?”

Schmidt szerint, ha igen, akkor a politika és a köz fog dönteni a gyermek neméről is, de akkor mi marad a szülőnek – merengett tovább az igazgató, aki szerint a melegellenessé térített pedofiltörvény éppen azért íródott, hogy a felelősség a szülőnél maradjon.

„Nyugaton már olyan is van, hogy az iskola és az orvos nem is tájékoztatják a gyermekkel kapcsolatos döntésekről a szülőt” – idézi Schmidt Máriát a 444.

Az igazgató ezután beszédében áttért a Harvey Weinstein-botrány nyomán elindult MeToo-mozgalomra, amely szerinte a férfiakat alapból sze*uális ragadozónak tekinti, míg a nőket mindig védtelennek és ártatlannak.

Schmidt a mozgalmat a megkésett emancipáció túlzó, hisztérikus termékének nevezte, ami szerinte leképezi az atomizált, önző társadalmat.

„A dogmatikus, erőszakos feministák az uralkodó szerep mellett most már az áldozatszerep előnyeit is maguknak követelik, és mindenféle jogszabállyal akarják körbebástyázni a sze*et” – vélekedett Schmidt, majd kijelentette:

„Nagyüzemi módon kasztrálják a férfiakat”.

Az igazgató ezt követően arról beszélt, hogy a nemi szerepek egyenlőbb leosztását és a női emancipációt tekintve Magyarország 30 éves előnybe került a nyugati országokkal szemben, hiszen a 20. század folyamán a szocializmus rákényszerítette a nőket arra, hogy egyszerre teljesítsenek a munkaerőként, anyaként és feleségként.

Azaz, Schmidt értelmezésében habár belekényszerítettek a nőket a munka és a gyerekneveléssel való zsonglőrködésbe,

a magyar nők emberfeletti teljesítményével megszilárdult a társadalmi szerepek összeegyeztethetősége.

Így Schmidt Mária szerint többek között

Magyarországon generációk óta természetes és megkérdőjelezhetetlen a nemi egyenjogúság.

Amelyen csak tovább javított a 2010 óta hatalmon lévő Orbán-kormány, amely egyre kiterjedtebb ellátórendszert biztosít az anyáknak.

A Terror háza igazgatója beszéde második részében a 444.hu szerint röviden tett egy muszlimokat gyalázó kanyart is, amikor hosszasan sorolta, mi a baj velük azon túl, hogy nagy családokban élnek. Így többek közt megemlítette a nők elnyomását, az unokatestvérek közötti házasságot, a becsületgyilkosságot, illetve azt is, hogy a muszlimok szerinte „a homosze*ualitást provokációnak tekintik”.

Egészen elképesztő előadását Schmidt Mária végül azzal zárta, hogy elmondta, úgy véli,

„a 21. század feminizmusának nem lehet más célja, mint azt tudatosítani, hogy az anyaság érték”, illetve, hogy ez „az igazi női hivatás”.

A hit ugyanis szerinte a családok megtartó ereje a szellemileg kiüresedett, ateista, nihilista, neomarxista-neoliberális elittel szemben.

„Csak aki remél, az szül gyermeket” – mondta Schmidt zárószóként.

(444.hu nyomán)

 

Valódi Hírek