Közérdekű adatigénylést nyújt be Kálmán Olga: Nem titkolózhat tovább a kormány (+videó)

Nem lehet büntetlenül hülyének nézni egy országot.

Közérdekű adatigényléssel kéri ki a PCR-tesztek és a lélegeztetőgépek tárolásával kapcsolatos szerződéseket Kálmán Olga — erről tartott sajtótájékoztatót szerdán a Demokratikus Koalíció politikusa.

A Budapest 04-es számú kerületének legesélyesebb képviselőjelöltje elmondta: tudjuk, hogy raktárakban porosodik másfél millió koronavírus-teszt, és rengeteg lélegeztetőgép. A politikus emlékeztet:

a gépekkel háromszor is átverték a magyarokat.

Először, amikor túlárazva megvették, aztán amikor a haverjaiknál parkoltatták őket milliókért, végül pedig akkor, amikor elajándékozgatták a gépeket. Éppen ezért Kálmán Olga

közérdekű adatigényléssel kikéri, ha kell, kipereli

a lélegeztetőgépek és a koronavírustesztek tárolásával kapcsolatos szerződéseket, hogy kiderüljön, kinek a zsebét tömi ezzel a kormány.

A politikus emellett meg is akarja nézni a raktárakat, hogy lássa: tényleg ott vannak-e a tesztek, vagy onnan is ellopta már azokat valaki.

Hangsúlyozta: a gyanú megalapozott, hiszek Orbánék évek óta csak lopnak.

„Nem lehet büntetlenül csalni és egy országot hülyének nézni”

— fogalmazott Kálmán Olga, hozzátéve: 2022 után a Dobrev Klára vezette kormánnyal elszámoltatják Orbánt az összes csatlóssal és haverral együtt.

Az hogy egyáltalán felmerül a lehetőség, hogy ezek a tesztek és gépek nem ott vannak, ahol állítják, róluk szegénységi bizonyítvány

— mondta a DK képviselőjelöltje.

„Bár Orbánék világképe szerint a tesztek és a gépek másra valók, mint szerintünk, hiszen ők azt gondolják, a járvány a pénzcsinálás egy módja”

— fogalmazott. A videót itt tudod megnézni:

Valódi Hírek