Váratlanul letörölték a fideszes Pesti TV oldaláról a segélykérő levelet

Volt-nincs.

Korábban megírtuk, hogy a Pesti TV nyílt levélben kért támogatást nézőitől a fennmaradásért. A korábbi online cikk tanúsága szerint két hete szerződés és finanszírozás nélkül készítik tartalmaikat.

Pénteken váratlanul eltüntették a Pesti TV honlapjáról azt a nyílt levelet, amelyben a televízió szerkesztősége nézőitől kért anyagi hozzájárulást a helyzetük állítólagos ellehetetlenítése miatt. Bár az eredeti cikkre mutató link még megtalálható, az egy másik tartalomra irányít rá, amelyben a szerkesztőség megköszöni a tévé első születésnapja okán írt jókívánságokat a nézőknek.

A segélykérés oka, hogy a televíziót működtető Progress Media Hungary Kft. társtulajdonosa, Vaszily Miklós átszervezte a műsorgyártást. A műsort eddig a Huth Gergelyhez, a Pesti TV programigazgatójához és Szenvedi Zoltánhoz köthető Gerilla Press Kft. gyártotta, ezeket a feladatokat szeptembertől az IKO Broadcast Centrum vette át a spórolás jegyében.

A felháborodott hangú nyílt levél miatt a HVG megkereste a tulajdonost, Vaszily Miklóst. Ő türelmet kért, és egyelőre érdemben nem nyilatkozott az ügyről.

(Pesti Srácok/hvg.hu)

 

Valódi Hírek