„Ne a szexuális orientációddal szórakoztasd a választókat, ez itt nem a Grindr”: Üzente egy fideszes képviselő Újbuda alpolgármesterének

A kerület DK-s polgármesterét is kritizálta, miután kiakadt az ARC Kiállításon.

Pénteken nyílik az idei ARC Kiállítás az újbudai Bikás parkban. A képeket volt, aki már megnézte, köztük Junghausz Rajmund, a kerület fideszes önkormányzati képviselője. A politikust egyenesen felháborította, amit látott.

Ennek hangot is adott a Facebookon, először Nitzschétől idézett, majd Barabás Richárd alpolgármestert minősített, és László Imrét, Újbuda DK-s polgármesterét is kritizálta.

Junghausz posztját változtatás nélkül közöljük:

„»Egyénekben ritka az őrültség, de csoportokban, pártokban, nemzetekben és korszakokban szabály.« Nietzsche

Kedves rák aszcendensű felebarátom!

Újbuda nem a privát homokozód, nem arra való az önkormányzat, hogy a szexuális orientációddal szórakoztasd a választókat. Ez itt nem a Grindr. Értem én, hogy te nem érted és pontosan ezért írom le újra.

2019 októberét követően Barabás Richárd alpolgármester öncélú ámokfutásba kezdett.

Ilyen erőszakos szexuális tartalmat közvetítő politikára a kerület életébe eddig nem volt példa.

Most úgy látom, hogy jobban járt volna Újbuda, ha a polgármester nem engedett volna Karácsony Gergely zsarolásának és az eredeti elképzelés szerint az egy képviselős Párbeszéd nem adott volna alpolgármestert. Terhes ez így mindenkinek.

Örömmel tapasztaltam, hogy Dr. László Imre nem bohóckodott az eddigi szivárványos zászló felhúzásoknál -sőt idén hamarabb le is szedette- és nem volt kint a nevetséges lm…wzzs plakátok kihelyezésénél sem.

Viszont a felelőssége egyértelmű, amikor a művészetnek beállított ARC kiállítás

vállalhatatlan plakátjait beengedi a kerületbe.

Most nem a kiállítás jelentős anyagi támogatásáról beszélek, az egy külön poszt lesz.

Pár éve még nekem is többnyire tetszettek a kreatív óriásplakátok, de mára már

gusztustalan provokációvá vált a kiállítás mondanivalója.

Az önkormányzatot jelenleg vezető szereplők csendben asszisztálnak ehhez és anyagilag támogatják ezt az uszító, ultraliberális eseményt. Szégyen. Pura Vida”

Valódi Hírek