Varga Judit bemondta: Kétségtelen, hogy Brüsszel megpróbál beavatkozni a választásokba

Emiatt úgy érzi, agresszív kampányra kell készülniük.

„Rossz hírünk van a minket bírálók számára: soha nem adjuk fel” – kezdte a Facebook-oldalán megosztott bejegyzését Varga Judit kedden.

Az igazságügyi miniszter részleteket közölt a spanyol El Correo de España lapnak adott interjújából, amelyben többek között arról is beszélt, hogy

„Magyarország tovább küzd azért, hogy Európa visszatérjen a helyes pályára”.

Varga beszámolója szerint a migrációval kapcsolatban az interjúban elmondta, nem fognak engedni a nyomásnak „sem határainkon, sem a brüsszeli tárgyalóasztalnál”.

Varga azt is állította, „továbbra is vannak olyan hangok, amelyek büntetni akarják a magyarokat csupán azért, mert nem állunk be a balliberális fősodorba”.

„Perre mennek ezért még az Európai Bizottsággal is, miközben elsiklanak az olyan valós problémák mellett, mint a bővítéspolitika fáradtsága” — tette hozzá a miniszter.

A gyermekvédelminek mondott valójában homofób törvénnyel kapcsolatban Varga arról beszélt, hogy amiatt „nemtelen támadások” érik a kormányt.

Holott szerinte a törvény „összhangban áll valamennyi uniós értékkel, Brüsszelnek pedig meg kell értenie, hogy nem lépheti át saját, a Szerződésekben is lefektetett hatáskörét csak azért, hogy Magyarországot térdre kényszerítse”.

„A párbeszédre nyitottak maradunk, a kölcsönös tiszteletet azonban mindig elvárjuk!

Brüsszel megpróbál majd beavatkozni a magyar választásokba, ez kétségtelen. Agresszív kampányra kell készülnünk,

azonban a tények és a számok minket igazolnak minden tekintetben, legyen szó a gazdaságról vagy az oltási programról.

Szóba került az “Európai Egyesült Államok” szépen csengő, azonban alattomos birodalmi szándékot leplező eszméje is, amely ellen már több országban is fellépést sürgetnek a különböző pártok.

Az alapító atyák által elképzelt Európához pedig még nem késő visszatérni, ezért vagyunk mi magyarok az egyik legaktívabb részesei az Európa jövőjéről szóló konferenciának!”

– írja Varga Judit.

Valódi Hírek