2021 hótaposó trendje

A nyár végén már bizony sokan a téli lábbelik beszerzésén törik a fejüket, hiszen ilyenkor a legegyszerűbb a legjobb áron hozzájutni ezekhez. Ma már szerencsére elég nagy a választék és kedvünkre válogathatunk.

A következő pár sorban az egyik kedvenc darabunkról, a hótaposóról és annak legnagyobb előnyeiről lesz szó kicsit bővebben. Tarts velem egy rövid cikk erejéig, és fedezd fel az idei trendet!

Miért éppen a hótaposó?

Nagyon sok hölgy van, aki szívesen visel télen hótaposót. Ez a lábbeli ugyanis a legnagyobb hidegben is képes melegen tartani a lábunkat. Ráadásul, ahogy a neve is mutatja, nem jelent számára akadályt a nagyobb hóban való közlekedés sem.

Régen ezeket a “csúnyácska”, nagy láb hatását keltő csizmákkal hozták összefüggésbe, de mára annyit fejlődött a gyártás, hogy igenis vannak köztük elegánsabb darabok is! Megannyi fazonú és színárnyalatú csizmát tudunk beszerezni.

Manapság vannak olyan webáruházak, ahonnan mindenféle lábbelit megvehetünk. Ezeken a helyeken többek között olyan márkák képviseltetik magukat, mint amilyen az s.Oliver, a Rieker, a Converse, a Tommy Hilfiger, a Devergo, a Tom Tailor és még sorolhatnánk.

Lapos sarkú és hótaposó csizmák

A mindennapok során valahogy szívesebben húzunk lapos sarkú csizmákat, hiszen a nagy rohanásban ezekben sokkal kényelmesebben mozgunk. Ezen kategórián belül is különféle típusokkal találkozhatunk. Ha te is szívesen beszereznéd már előre a téli darabokat, akkor most a LifeStyleShop webáruház női cipői között igazi kincsekre bukkanhatsz!

De mi a helyzet hótaposó fronton? Nagyon szeretjük a “mackós” darabokat! Az s.Oliver hótaposói között puha textilcsizmákat is találunk, amelyek Soft Foam habos talpbetéttel vannak ellátva. A fűzős fazon pedig csak még stílusosabbá teszi.

Aztán, vannak ennél divatosabb, vastag talpú csizmák is, ilyen például a Devergo Bié női csizma is. A fekete bebújós fazonú lábbeli a külső és belső oldalán is gumival van megtoldva, így sokkal könnyebb a cipő le- és felvétele. Ez már a korábban említett csizmával szemben sokkal jobban illik akár egy ruhához is.

Hosszú szárú darabok

Végül, de nem utolsósorban gondolni kell arra is, hogy egy elegánsabb eseményen mit húznánk fel a lábunkra. Télen sok nő számára talán ez a legproblémásabb, a nagy hóban is csinosak szeretnénk lenni.

Az s.Oliver hosszú szárú csizma Soft Foam puha habos talpbetéttel rendelkezik, így egész nap kényelmes viseletet biztosít. Cipzáras fazonja pedig garantálja a könnyű le- és felvételt. A csattal egyszerűen állíthatunk a szárbőségen is.

Végül megemlíthető még a Rieker bokacsizma is, amely habár nem teljesen hosszú szárral van megáldva, mégis bőrhatású külseje kifejezetten stílusossá teheti öltözékünket. A bebújós fazonú darab mindkét oldalon cipzárral van ellátva, ráadásul antistress technológiával készült a termék, így rendkívül rugalmas és magas komfortérzetet nyújt viselőjének.