Népszerű bibliai idézettel üzent a hirtelenfideszes Tóth Gabi a követőinek

Megváltozott.

„Minden Rendben Van ✨ Ne féljetek!” – üzeni legújabb instagramos posztjában Tóth Gabi – szúrta ki a 24.hu. Az énekesnő egy képet is mellékelt, amelyen immár keresztet visel.

fotó: Instagram

A lap emlékeztet rá, hogy a „Ne félj!” a legtöbbször előkerülő idézet a Szentírásban: 365-ször szerepel a Bibliában, ez az Ószövetségben és az Újszövetségben egyaránt leggyakrabban ismétlődő tanács.

Mint arról beszámoltunk: a saját magában a keresztény-konzervatív fideszest váratlanul felismerő énekesnő lesz Ferenc pápa előzenekara az Eucharisztikus Kongresszuson.

Mindez azonban nem gátolja meg Tóth Gabit abban, hogy ha úgy adódik, a mellét tolja zsűritársa arcába a TV2 ripacsműsorban (videó >>ITT<<).

Az énekesnő körül ezen kívül is zajlanak az események: letiltatta egy hosszú interjúját, kiadott egy pálinkázós-magyarkodós-csipketerítős klipet, majd arról letitotta az értékelési lehetőséget, ezután Puzsér Róbert húzta rá a vizes lepedőt, a Fidesz lehitványabb csinovnyikjai, Apáti Bence és Demeter Szilárd azonban a védelmükbe vették őt.

Kapcsolódó cikkeink:

“Szabad melleket minden nőnek!” — üvölti a Ferenc pápa előtt fellépő Tóth Gabi a legújabb videójában

.

Puzsérnál elszakadt a cérna, kegyetlenül kiosztotta az egzaltáltan vergődő Tóth Gabit

.

 

Valódi Hírek