Osváth Zsolt kipakolt: Tóth Gabi az utolsó pillanatban tiltotta le a vele készült hosszú interjút (+videó)

A műsorvezető ennek ellenére nem titkolja a beszélgetésben elhangzottakat.

Interjút adott Osváth Zsolt Zshow Time című Youtube-műsorának Tóth Gabi, majd a kikerülés előtt visszakozott és letiltatta — számolt be Osváth a csatornán hétfőn.

Mint ismeretes, Tóth Gabit az utóbbi időben elég sok támadás érte hirtelen stílusváltása miatt: ahogy ugyanis egyre több kormányprojektben kapott feladatot, úgy vált egyre keresztényebbé és magyarabbá a korábban vadóc, tetovált stílusával és életének bulvárba teregetésével hasító énekesnő.

A legutóbbi hír vele kapcsolatban az, hogy szeptember 12-én többek között ő fogja felvezetni a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus zárómiséjét, amelyen a Magyarországra látogató Ferenc pápa koncelebrál a Hősök terén.

Tóthot az utóbbi időben Kajdi Csaba és Lakatos Márk is betámadta a pálfordulása miatt, de az énekesnő azonnal letiltotta őket Instagram-oldaláról. Osváth Zsolt ennek a miértjeire kereste a választ a legújabb videójában, és ennek kapcsán

az érintettet is felhívta

telefonon, aki Osváth elmondása szerint hosszan beszélt is az elmúlt napok történéseiről.

Osváth már megvágta a videót, és éppen élesítette volna, amikor Gabi felhívta, és megtiltotta, hogy közzétegye a beszélgetést.

Ennek a műsorvezető eleget tett, de felhívta a figyelmet, hogy a beszélgetésben elhangzottakat nem fogja eltitkolni. Tóth állítólag azért tiltatta le az interjút, mert

azt szeretné, ha az emberek minél hamarabb elfelejtenék a történteket,

és nem bántanák őt tovább.

Osváth Zsolt az erről szóló videóban elmondta: érti a döntést, elfogadni viszont nem tudja, ráadásul

„ebben a beszélgetésben nem hangoztak el olyan dolgok, melyeket a sajtó kiragadva a Gabi ellen fel tudna használni, sokkal visszásabbnak tartom azt, hogy mi most erről úgy beszélünk, hogy Gabi szavait csak közvetíthetem”

— fogalmazott.

Az esetről a videót itt tudod megnézni:

 

Valódi Hírek