Bréking: Csintalan Sándor lánya otthagyta a Pesti TV-t

Mi történt?

Távozik a Pesti TV-től Vincze Emília, tavaly ősszel elindult kormányközeli tévécsatorna műsorvezetője – értesült a Media1.

Csintalan Sándor lánya a Gerilla Bár, a Pesti Riporter és a #SocialJusticeEmíliacímű műsorokat vezette valamint a műsorvezetés mellett szerkesztői feladatokat is ellátott a csatornánál.

Az egyik, Vincze által vezetett műsorba itt nézhetsz bele:

A Media1 kereste a fiatal szerkesztő-műsorvezetőt, aki azonban nem kívánta kommentálni a távozása hátterével kapcsolatos információinkat.

A lap ugyanakkor úgy tudja, a műsorvezető a Pesti TV-nél zajló átszervezések miatt távozhat.

Vaszily Miklós, a Pesti TV-t működtető Progress Media Hungary Kft. társtulajdonosa ugyanis júliusban jelentette be, hogy vizsgálatot indít a csatornánál azzal kapcsolatban, hogy Huth Gergely műsorgyártó cége, a Gerilla Press Kft. hogyan költi a műsorok elkészítésére adott pénzeket.

A Media1 hét elején írta meg, hogy a vizsgálat eredményeként az IKO Holding új leányvállalata, az IKO Broadcast Centrum Kft. veszi át a Gerilla Presstől a gyártási feladatokat, és csak a műsorvezetői-szerkesztői kompetenciák maradnak Huth Gergelyéknél. Ám a jelek szerint nem minden műsorvezetőt tartanak meg.

(Media1 nyomán)

Valódi Hírek