Most érkezett: Újabb részletek derültek ki Orbán fényűző hatvanpusztai birtokáról

Nemsokára kész a miniszterelnök luxuskastélya.

Korábban több alkalommal is beszámoltunk arról, hogyan épül-szépül Orbán Viktor grandiózus hatvanpusztai birtoka, amelynek a létezéséről is hallgat a kormánysajtó, sőt, még a dróntörvényt is átírták miatta, nehogy képeket lehessen közölni a hihetetlen összegből épülő, rongyrázó birtokról.

Ismeretes, hogy Orbánék több műemléképületet is ledózeroltak a területen, de úgy tűnik, ez a műemlékvédelmet egyáltalán nem zavarja, ráadásul vadonatúj épületek is megkapják majd a műemléki védettséget a birtokon.

Hadházy Ákos Facebook-oldalán számolt be arról, hogy halad az építkezés, a fentieken kívül pedig egyéb érdekességekkel is szolgált:

„A befejezéshez közeledik Orbánék hatvanpusztai luxus kastélya, de még mindig tudnak meglepetéssel szolgálni. Amióta legutóbb ott jártam, az udvaron két hatalmas medencét alakítottak ki — a kollégáimmal van némi vita arról, hogy úszómedencék, vagy szökőkutak lesznek-e (valószínűleg az utóbbi). Ezen kívül újabb két, sok száz nm nagyságú épület alapját tették le — korábbi belső információk szerint ezek üvegházak lehetnek.

Nem a legfontosabb, de nagyon szomorú mellékszál, de az építkezést

egy különösen védett műemlék ledózerolásával kezdték.

Korábban megkérdeztem, hogy kapott-e engedélyt ez a pusztítás. Akkor azt mondták, hogy kapott, de a régi anyagokból és az eredetihez hasonló épület épül majd. Ezután megkérdeztem a „műemlékvédelemnél”, tudják-e, hogy az „újjáépítés” során nem az eredeti anyagokból építkeztek és hogy az új épületek formájának sincs semmi köze az eredetihez.

Visszaírták, hogy tudják, de nem zavarja őket. Röhej, de arról biztosítottak, hogy a

TELJESEN ÚJ ÉPÜLETEK IS MŰEMLÉKI VÉDETTSÉGET

élveznek majd. Az pedig csak hab a tortán, hogy a többszintes, mélygarázsos, liftes, tetőtérbeépítéses épületeket JUHAKOLNAK hívják.

Ha Önök azt kérdezik, hogy Orbán hogyan meri ezt megtenni, akkor most csak egy példát hadd mondjak. Miután legutóbb itt jártam, vendégségbe jött egy ritkán látott rokonunk. Ő rákérdezett, hogy honnan jöttem éppen haza.

Amikor mondtam neki, hogy Hatvanpusztáról, akkor fogalma sem volt, mi van ott. A propaganda sok millió ember elől hallgatja el ezt az építkezést és sok millió ember figyelmét tereli el róla. Pedig ez az épület az őrület maga.

Ezt minden magyarnak látnia kellene!”

Valódi Hírek