Megérkeztek a számok: Állítólag ez volt minden idők legnagyobb és legsikeresebb államalapítási ünnepségsorozata

No comment.

Minden idők legnagyobb és legsikeresebb Szent István-napi ünnepségsorozatán vagyunk túl — írta Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár vasárnap délután a Facebook-oldalán.

Közlése szerint a négy nap alatt húsz rendezvényhelyszínen — a rendelkezésre álló adatok alapján — csaknem kétmillió látogatója volt az augusztus 20-ai nemzeti ünnep programjainak, amelyek

vasárnap este zárulnak.

Az ünnep biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzshöz az elmúlt napok során beérkezett információk alapján a Szent István-napi programok biztonságosan és sikeresen értek véget — emelte ki az államtitkár.

Vasárnapig a rendőrség országosan 638 rendezvény békés lebonyolítását biztosította. Ezek közül 360 állami, illetve önkormányzati, 186 kulturális, 38 gyülekezési törvény hatálya alá tartozó, valamint 54 más jellegű rendezvény volt. Az egész országban a legnagyobb rendben zajlottak az ünnepi programok — írta.

Kovács Zoltán a Facebook-bejegyzésében ismét köszönetét fejezte ki minden, a rendezvény sikeres lebonyolításában részt vevő kolléga munkájáért.

Kapcsolódó cikkünk:

https://nyugatifeny.hu/2021/08/20/fotokkal-ilyen-volt-a-giccses-turulmadarat-es-aranyozott-szent-istvan-szobrot-felvonultato-parade-budapesten

Valódi Hírek