Kijött a gyalázatos rendelet: Itt vannak a melegellenes törvény részletei

Kiderült, hol és mit nem szabad ezentúl.

Megjelentek a gyermekvédelminek és pedofilellenesnek csúfolt melegellenes törvény részletei, amelyeket a friss Magyar Közlönyben lehet olvasni.

A kereskedelmi tevékenységek végzésének feltételeiről szóló kormányrendelet az alábbiakkal egészül ki:

  • Születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérést, a nem megváltoztatását, a sze×ualitást öncélúan ábrázoló, valamint a homosze×ualitást megjelenítő, illetve népszerűsítő, gyermekeknek szóló terméket kirakatban elhelyezni, közszemlére tenni tilos.
  • Nevelési-oktatási, gyermek- és ifjúságvédelmi intézmény, valamint templom és vallásgyakorlásra rendelt más hely bármely bejáratától számított 200 méteres távolságon belül születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérést, a nem megváltoztatását, a sze×ualitást öncélúan ábrázoló, valamint a homosze×ualitást megjelenítő, illetve népszerűsítő termék nem forgalmazható.
  • Születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérést, a nem megváltoztatását, a sze×ualitást öncélúan ábrázoló, valamint a homosze×ualitást megjelenítő, illetve népszerűsítő, gyermekeknek szóló termék a többi terméktől elkülönítve csak zárt csomagolásban forgalmazható.

A rendelet 30 nap múlva lép életbe.

Valódi Hírek