Fiúk menstruálásával riogatja a magyarokat G. Fodor Gábor szennylapja

A dilivonaton nincsen fék.

Kaliforniában nemrég benyújtottak egy törvényjavaslatot, amely szerint az állami oktatási intézményeknek ingyenes menstruációs termékeket kell biztosítaniuk a diákok számára.

(A törvényjavaslat egészen pontosan úgy fogalmaz, hogy a menstruációs termékeket biztosítani kell a transzférfiak és a nonbinárisok számára is, akik szintén menstruálhatnak. Természetesen valóban lehetséges, hogy egy nemi helyreállító műtét előtt álló transzférfi még menstruáljon, ahogyan egy nembináris személy is tud menstruálni, amennyiben van méhe — a szerk.)

G. Fodor Gábor lapja, a 888.hu azonnal lecsapott a hírre, és most azzal riogatnak, hogy

„Hamarosan a fiúk is menstruálhatnak az iskolákban és egyetemeken”.

Hétfőn az Origón is megjelent egy teljesen elrugaszkodott dolgozat arról, hogy Nyugaton már divatból műttetik át magukat a kisiskolások.

Az egész ámokfutás a láthatatlan ellenség, a „genderlobbi” ellen természetesen nem más, mint elkeseredett figyelemelterelési kísérlet az egyre kínosabbá váló Pegasus-botrányról.

A kormány ugyanis még mindig összevissza beszél, ha kérdezik, legutóbb a hírszerzésért felelős államtitkár hajtotta el az ellenzéki képviselőket, akik a lehallgatási botrányról érdeklődtek nála.

 

Valódi Hírek