A kormánysajtó úgy tudja, Nyugat-Európában már divat a kisiskolásoknak szülői engedély nélkül nemet váltani

Így van ez alsóban: kinek a kosaraskártyák, kinek a nemváltás.

„Nyugat-Európában és az Egyesült Államokban már egyenesen divattá vált, hogy gyerekek — legyenek kisiskolások vagy tinédzserek — nemet váltsanak, sokszor a szülő engedélye nélkül” — írta hétfőn az Origo.

A melegellenes törvény és az azt övező európai közfelháborodás hatására hatodik sebességbe kapcsolva „genderlobbizik” a magyar kormány és a propagandasajtó, ezt a dolgozatot azonban még mi sem láttuk jönni.

A múlt hét és a hétvége botránya kormányoldalon Lewis Hamilton és Sebastian Vettel kiállása volt, akik a Magyar Nagydíj előtt mindketten kinyilvánították, hogy a melegellenes törvény vállalhatatlan.

Az Origo tehát hétfőn egy, a gyermekvédelminek csúfolt népszavazást népszerűsítő irománnyal jött ki. (A népszavazás lehetetlen és értelmezhetetlen kérdései egyébként villámsebességgel mentek át a Nemzeti Választási Bizottságon.) A kormánylapnál érezhetően magát az Armageddont vizionálja a nevét a dolgozathoz adni nem merő szerző:

„Az LMBTQ-propaganda mára olyan méreteket öltött, hogy szükség van arra, hogy a gyermekeket külön védelem is megillesse, vagyis a testi, szellemi és erkölcsi gondoskodáshoz való joguk biztosítva legyen. Ez pedig csak úgy lehetséges, ha a nevelésről és a felvilágosításról a szülők döntenek, nem pedig a különböző radikális baloldali szervezetek, amelyek az iskolákban és óvodákban, gyakran a szülők tudta és beleegyezése nélkül terjesztik az LMBTQ-propagandát”

— írja. A legjobb rész azonban csak ezután jön. A szorgalmas névtelen propagandista ugyanis kifejti, hogy a „genderlobbi hatására”

„Nyugat-Európában és az Egyesült Államokban már egyenesen

divattá vált,

hogy gyerekek — legyenek kisiskolások vagy tinédzserek — nemet váltsanak, sokszor a szülő engedélye nélkül”.

Szerintük ezért fontos a népszavazás harmadik kérdése, hogy tudniillik

„támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára is elérhetőek legyenek nemátalakító kezelések?”

A „lap” egyúttal azt is állítja, hogy Londonban már hároméves gyerekeknek is adnak pubertásgátló gyógyszereket.

 

Valódi Hírek